|
Autor |
Mesaj |
sandu2004

Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 19
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
salutare ... bine ai venit pe forum !
in primul rand .. dupa cum bine ai obs si tu ... nu exista difuri sa coboare atat in freq ( si nu e problema de site .. si de datele tehnice pe care le da fabrik )
din ce ai propus tu .. as merge pe pio 6911 ... sau ...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6921/ pe cele din urma leam ascultat pe un player bunutz de la pio .. si se auzeau mult prea bine !
bafta ! |
|
Sus |
|
 |
sandu2004

|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Mersi. Bine v-am gasit
Am mai auzit la un prieten urmatoarea afirmatie: "ar fi bine sa iei boxele de aceeasi firma cu mp3-ul".
Este intr-adevar indicat sa ai boxele de aceeasi firma cu mp3-ul sau chestia asta este doar pt "pitici" ?
Si inca o intrebare. Mi se incinge foarte tare la spate mp3-ul, asa de tare incat dupa 30 min de folosire nu pot tine mana pe el, se incalzeste putin chiar si in fatza in spatele fetzei detashabile. Se incalzeste si ascultand radio la volum mic deci nu e de la cd.
Este normal sa se incalseasca asa tare?. |
|
Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
faza cu ce ai zis tu sati iai boxe de aceasi firma cu HU nu am auzit si nu are nici o treaba dak nu sunt de aceasi firma,iar in legatura cu incalzitu nuti face probleme asa se incalzesc toate eu cel putin am avut un kenwood si se incalzea de nu puteai sa ti mana pe el dar mergea fara probleme.parerea mea.bafta. _________________ BMW 320D asta e viata mea |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
daps asai ... HU asa treb sa se incalzeasca !
iar cat tine de linii ... cred ca sunt f mici diferentzele de cele mai multe ori !
sunt de parere ca sunt scule ( din branduri diferite ) care se pupa si care nu se pupa .. majoritatea se pupa ... ah si ink ceva ... tu decizi dcse pupa sau nu .. ascultale si dc iti plac .. cumpara !
numa bine ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
sandu2004

|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | ascultale si dc iti plac .. cumpara ! |
pai si cum sa le ascult ? sunt din iasi si aici nu sunt prea multe modele expuse prin magazine
PS: ce inseamna HU ?  |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
HU = head unit .. adik playerul ...
dc nu ai unde sa le asculti .. este destul de nasol ... niste preteni ceva ?!
dc nu ... asteapta si tu niste concursuri .. sau niste intruniri ... !!!
te descurci tu ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
sandu2004

|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
alte pareri ? |