Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat amplif

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
solver

Data înscrierii: 14/Dec/2011
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 1:34 pm    Titlul subiectului: Sfat amplif Răspunde cu citat (quote)

Va salut.
Am nevoie si eu de ajutorul vostru.
Vreau sa imi montez un subwoofer intr-o berlina sub polita din spate (acolo ar fi trebuit sa fie subwooferul original).
Din cauza spatiului foarte limitat as dori sa montez subwooferul JBL MS-10SD2 (http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/MS/MS-10SD2/ ).
Ca si amplificator eu ma gandeam la Alpine MRV-M500 (http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/MRV_Series/MRV-M500/ ) sau MRX-M55 (http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/MRX_Series/MRX-M55/ )
Am citit pe net review-uri bune despre Alpine dar cei de la be-loud nu le recomada deoarece ar avea sunet metalic. Aveti ceva experienta cu ele?
E mult mai bun Hetz -ul HCP1D (http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Hertz/Compact_Power/HCP1D/ ) ?
Multam' de sfaturi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu intrebi la bursa de un amplificator second hand.
eu unu nu as da 1000 lei pe un amplificator, parerea mea.
sunt destui baieti care vand amplificatoare bune Very Happy
sau vrei sa fie NOU NOUT?

solver

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa fie nou nout. Dar nu prea am vazut monoblock si mic. Sau e ok si daca iau stereo in punte? As fi preferat mai mic sa-l pot integra pe undeva fara sa se vada si sa aiba auto start pe high inputs.
Poti sa-mi recomanzi ceva? Chiar si pe PM. Multam'.
Oricum ideea de baza ramane. E diferenta mare intre amplificatoare de aceeasi clasa dar producator diferit ? La cele de bass ma refer.
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand amplifurile de la alpine sunt foarte bune.
2. amplifurile de la alpine sunt in 4 sau 2 ohmi ceea ce nu se potriveste cu difuzorul ales de tine, tu ai ales un difuzor 2x2ohmi

solver

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 6:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu stiam ca se pot lega bobinele in serie si sa obtin 4 ohmi.
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aaa scuze am gresit eu. Da se poate.
Dar dc nu cauti un alt difuzor pana in banii aia care sa aiba 400-500w si sa fie 4x4 ohmi.
Parerea mea este ca nu are rost sa cumperi un amplif care stie 2 ohmi si 500-550w si sal folosesti pe 4 ohmi pt 250w

Oricum sunt multe combinatii pt cceea ce vrei sa faci.

toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Mie Oct 09, 2013 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da ma stoica22 el vrea amplificator care sa nu mai traga cabluri de alimentare, nu ai citit treaba aia?
solver

MesajTrimis: Joi Oct 10, 2013 8:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da. Vreau sa nu mai trag firul de remote.
Masina e un audi A4 si are in portbagaj cam tot (baterie si sistemul audio) + gaura sub polita pentru subwoofer. Deci daca pun un amplif cu autostart am tot ce trebuie in portbagaj si nu mai trebuie sa trag fir prin toata masina de la contact.
O alta conditie e ca subwooferul sa fie slim ca sa incapa in locasul original (subwoofer de 25cm).
Stoica tu zici ca sunt multe variante dar eu de 1 saptamana tot caut si nu le prea gasesc. Singurul subwoofer asa slim e cel de la jbl (mai are si pioneer dar e cu 2 cm mai "adanc" si nu e ok) si la amplif-uri ma tot uit si pe bursa si pe net si nu gasesc nimic ca lumea sau ce e cat de cat ok se apropie de pretul unui amplif nou. Decat sa dau 4-500 ron pe un amplif vechi fara nici o garantie ca nu s-a umblat in el mai bine dau 700 pe unul nou ...asta daca alpine ar fi ok. In plus amplif-urile noi monobloc sunt si foarte mici si incap in locasul original unde e si sistemul audio.
Deci daca poti sa-mi dai si alte solutii eu sunt deschis la ele pentru ca as vrea sa cheltui cat mai putini bani. Smile
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 10, 2013 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

recunosc e greseala mea ca nu am citit cum trebuie
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum