Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat amplificator!!! va rog mult de tot

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Bogdancta

Data înscrierii: 22/Mai/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 10:40 pm    Titlul subiectului: Sfat amplificator!!! va rog mult de tot Răspunde cu citat (quote)

salut baieti..am achizitionat si io un subwoofer ...un JBL GTO 1204 BP si nu stiu ce amplificator sa imi cumpar pt el......ma gandeam la unu pe la vreo 6 mil max monobloc de la MAGNAT ma gandeam sa aleg intre magnat RX 44..sau magnat tribal x one...care este monobloc..astept sugestiile voastre ...daca stiiti ceva mai bun va rog sa ma ajutati...vreau ceva de calitate stiu totusi ca 600 de lei nu este o suma mare dar parerea mea ca se poate gasi ceva bun pt subwooferu asta !!! masina este un astra G hatckback !!!multumesc mult astept parerile voastre aa si mai era ceva si un kit de cabluri sa imi recomandati pana in 2 mil.....multumesc mult inca odata astept sugestiile voastre....!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Helix competition. Are mai multi watti decat spune producatorul !
Sus
Bogdancta

Data înscrierii: 22/Mai/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Iul 31, 2008 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms dar io am intrebat alceva....astept parerile voastre in continuare...ms mult!!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum