|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:40 pm Titlul subiectului: Sfat amplificator!!! va rog mult de tot |
|
|
salut baieti..am achizitionat si io un subwoofer ...un JBL GTO 1204 BP si nu stiu ce amplificator sa imi cumpar pt el......ma gandeam la unu pe la vreo 6 mil max monobloc de la MAGNAT ma gandeam sa aleg intre magnat RX 44..sau magnat tribal x one...care este monobloc..astept sugestiile voastre ...daca stiiti ceva mai bun va rog sa ma ajutati...vreau ceva de calitate stiu totusi ca 600 de lei nu este o suma mare dar parerea mea ca se poate gasi ceva bun pt subwooferu asta !!! masina este un astra G hatckback !!!multumesc mult astept parerile voastre aa si mai era ceva si un kit de cabluri sa imi recomandati pana in 2 mil.....multumesc mult inca odata astept sugestiile voastre....!!! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Helix competition. Are mai multi watti decat spune producatorul ! _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Bogdancta
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 25 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms dar io am intrebat alceva....astept parerile voastre in continuare...ms mult!!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|