| |
| Autor |
Mesaj |
VIA
Data înscrierii: 27/Ian/2014 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Ian 27, 2014 10:36 pm Titlul subiectului: sfat boxe auto |
|
|
| Salut,am un player auto pioneer mvh150ui 4x50w,si as vrea sa imi pun ceva boxe la el,am un golf 3 in 2 usi,momentan am 2 boxe pe usi si as vrea sa imi pun inca 2 in polita din spate la haion,si ma intrebam daca are ceva daca pun 2 boxe ovale Blaupunkt GTx 693 DE ,boxele au 55w iar playeru 50w,si nush daca face fata playerul sau boxele,si cum se va auzi la volum maxim.Daca nu sunt bune as vrea si ceva sfaturi boxe daca nu sunt bune astea ( buget 200 ron). |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
VIA
|
Trimis: Mar Ian 28, 2014 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar playeru are 50w iar boxele 70 ,nu se va arde boxele ? |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Mar Ian 28, 2014 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VIA a scris: | | Dar playeru are 50w iar boxele 70 ,nu se va arde boxele ? |
Playeru nu are 50w, aia e puterea maxima. El defapt are undeva intre 10-18w RMS
Playeru in sine nu face fata la nici un model de boxe care se gasesc la firmele de profil.
Boxele mai nou sunt de la minim 40w RMS in sus, iar la volum mare se va auzi foarte distorsionat. _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu toate playerele produc distorsiuni. Am instalat unitati de la Kenwood, Alpine, Pioneer care, chiar si la volum maxim, nu produc distorsiuni.
Nu conteaza neaparat puterea la boxe, trebuie sa te uiti la sensibilitate si la materialele folosite in construirea lor. Daca boxele sunt prea rigide nu o sa se auda bine. Eu am recomandat o varianta buna de conectat direct la player. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am luat de la voi un Kenwood KDC 3057UR și un sistem Hertz DSK 165.3 și la volum 25/35 Ăźncep distorsiunile, menționez ca nu am absolut nici un fel de egalizator/loudness/bass boost activat din HU, e normal ce se ĂźntĂąmplĂŁ?
Scuzele mele inițiatorului pt. off topic! _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ionuutzuu
Nu ai probleme nici cu player-ul si nici cu boxele.
Daca citeai atent postul meu observai ca nu am specificat ce unitati nu produc distorsiuni. Aici a fost gresala mea pentru care imi cer scuze acum. Unitatile montate care lucreaza bine si la un volum ridicat sunt mai performante si automat mai scumpe. Desigur este vorba si de ce reglaje faci. Daca vrei sa dai mai tare poti sa mai reduci din bass pentru ca acesta solicita amplificatorul din player. |
|
| Sus |
|
 |
VIA
|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok,ms mult de sfaturi.Mai am o mica problema, boxele de pe usi sunt astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/BLAUPUNKT/BGx/GTx-662MKII/ se cam distorsioneaza dar nu asa de tare cand ii dau volumul la maxim, banuiesc ca sunt cam praf,(mendtionez ca boxele le aveam inainte sa am playerul).Are rost sa le tin sau sa imi iau altele? |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Razvy_Zeus a scris: | | Nu toate playerele produc distorsiuni. Am instalat unitati de la Kenwood, Alpine, Pioneer care, chiar si la volum maxim, nu produc distorsiuni. |
cu ce s-a masurat de s-a observat lipsa distorsiunilor? _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
VIA
|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai cu auzul. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Ian 29, 2014 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu s-a masurat nimic, asta e clar. Eu am precizat ca nu am nici un fel de egalizator activat e totul FLAT fara loudness sau bass boost si mi se recomanda sa scot din bass, pt. simpla informare a consultantului in caz am dat bass-ul pe -8 (m-am gandit ca sunt boxe pe 2 cai totusi si scot din tw inalte si din mid bassi doar medii) dar am ajuns la concluzia ca nu boxele sunt de vina ci HU. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| doggovy a scris: | | Razvy_Zeus a scris: | | Nu toate playerele produc distorsiuni. Am instalat unitati de la Kenwood, Alpine, Pioneer care, chiar si la volum maxim, nu produc distorsiuni. |
cu ce s-a masurat de s-a observat lipsa distorsiunilor? |
Daca ti-as spune ca Pioneer nu distorsioneaza la volum maxim nu mai crede evident.Eu il am,dar nu am aparate sa arat.Asa ca o facut-o tipul asta :
DEH-80PRS THD
Poate ca Razvy_Zeus are dreptate ,dar na,asa e romanul SCEPTIC.Pana nu pune mana sa se arda nu stie ca e foc.Ne place sa contrazicem oameni,sa fim GIGI CONTRA si sa cercetam fiecare greseala.
Asa e? |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa si...?
In videoclip se demonstreaza ca nu produce distorsiuni? Eu zic ca acolo se arata ca sunt foarte mici, nu ca nu le produce. In plus, distorsiunile alea au fost masurate pe iesirea PRE-OUT. Iti dai seama ca dupa amplificare cresc si distorsiunile proportional cu amplificarea?!
Sunt amplificatoare care se lauda cu THD cu 3 de zero dupa virgula...si asta la 100W spre exemplu.
In fine, comentariul meu era in speranta ca primesc un raspuns care sa lamureasca doar ca playerul are distorsiuni mici...si ca exprimarea a fost doar gresita, nu neaparat intentionata (ma refer la Razvy_Zeus). dar nah...trebuia sa se simta si cineva lezat  _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Distorsiunile in exemplul mentionat sunt inaudibile dar nu inexistente.Orice aparat fie el cat de performant v-a debita distorsiuni(mai mici sau mai mari).
Noi facem referire la tot ce e audibil,evident.Daca d-voastra considerati ca va dati seama intre 0.12% si 0.20% THD atunci aveti dreptate.Pana atunci audibil distorsiunile tind spre 0.
Cine abordeaza problema distorsiunilor la nivelul unui astfel de HU cum ar fii 80prs nici nu cred ca foloseste amplificatorul intern.De aceea multe dintre HU High-End au program de Shut-Down al acestuia ba chiar lipsa respectivului device.
Probabil daca s-ar masura ar avea acelasi rezultat si la amplificatorul intern.
Vorbim aici strict de distorsiunile cauzate de HU,ca se multiplica de amplificator,e alta mancare de peste. |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Joi Ian 30, 2014 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
De acord cu tine.
Inca o data spun, postul meu era unul subtil. Nu vroiam decat sa se arate ca defapt exista distorsiuni dar ca ele sunt mici, sa nu care cumva sa creada cineva (nu vreau sa ofensez pe nimeni) ca asta e playerul suprem si ca mai bine de atat (THD=0) nu se poate.  _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
|