|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
SmoKey

Data înscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 33 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 3:46 pm Titlul subiectului: Sfat cabluri |
|
|
Salut,
Am o statie mac audio mpx 2000 si vreau sa achizitionez un kit de cabluri dar pe viitor vreau sa pun si un subwoofer cu un amplificator de exemplu magnat Tribal X ONE, vreau sa fac o treaba buna si sa pun un kit de cabluri mai rezistent sa nu trebuiasca sa schimb kit-ul la upgrad-ul cu subwoofer.
O sa-mi ajunga un cablu de alimentare de 35mm sa alimentez cele 2 amplificatoare enuntate mai sus ? Imi puteti recomanda un kit de cabluri mai ieftin pentru cele de mai sus ?
EDIT: Pot folosi si cabluri de sudura pentru alimentare ? Daca da..ce grosime ?
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
SmoKey

|
Trimis: Lun Iun 07, 2010 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nobody... ? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Iun 07, 2010 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
ajunge cablu de 35mm2 _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
SmoKey

|
Trimis: Lun Iun 07, 2010 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pot sa pun si cablu de sudura de 35mm2 ? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Iun 07, 2010 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, poti, dar sa nu uiti sa pui langa baterie siguranta si soclu. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|