Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat difuzoare fata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Nicotin3

Data înscrierii: 27/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 6:58 pm    Titlul subiectului: Sfat difuzoare fata Răspunde cu citat (quote)

Salutare, am un SONY CDX-GT212 fara amplificare si as vrea sa iau niste difuzoare mai bunicele (decat ce am acum) pe fata. Dintre:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT402/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS2104/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX402/
pe care le-ati recomanda? Sau alt model dar in limita la 100 RON.

PS: Masina e dacie 1310, iar difuzoarele vreau sa faca cat mai multa galagie Smile

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
feluu

Data înscrierii: 22/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Infinityyyyyyyyyyyyyyyy rulessssssssssssssssssss Răspunde cu citat (quote)

Mergi pe infinity...( pacat ca ai doar 100)...eu mi-am pus zilele astea niste infiniti 9623 i (modelul 4 ohmi) pe spate ..si ma scoate din masina Shocked ... si vreau in viitoarul apropiat sa-mi pun si pe fata ( dar tot infinty)..asa ca mergi pe infinity ( daca vrei claritate in muzica )...

Mai asteapta 1-2 luni si iti iei ceva bun decat sa dai banii aiurea..parerea mea ( asa ca nu judecati)
Cool Very Happy
Sus
Nicotin3

Data înscrierii: 27/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 27, 2007 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai astept pareri Smile

Ma intereseaza sa fie de 10cm pentru fata.

Peste cateva luni o sa ma axez pe DLS pentru spate sau daca o sa dau de infinity sa aud cum suna... cine stie.
Sus
cristi_db

Data înscrierii: 30/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: boxe, ce recomandati? Răspunde cu citat (quote)

am si eu un sony gt700d pe un seat leon modelu vechi. ce boxe imi recomandati sa-mi pun? stie cineva ce diametru au boxele la acest tip de masina?
Sus
feluu

Data înscrierii: 22/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fata sau spate sau ambele Cool ..ca nu ai specificat
Sus
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mai 31, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am coustic de 13 pe fata tot pe un HU Sony. Sunt f multumit de ele - claritate buna si ceva bass.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum