Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat in cumpararea unei perechi de boxe pana in 2000-2200lei

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
agilent

Data înscrierii: 25/Oct/2008

MesajTrimis: Sâm Oct 25, 2008 8:44 am    Titlul subiectului: sfat in cumpararea unei perechi de boxe pana in 2000-2200lei Răspunde cu citat (quote)

Salut la toti!Cine ma poate ajuta cu un sfat in legatura cu achizitionarea unei perechi de boxe Magnat 703 in jur de 20 si ceva de milioane lei.... sunt bune?Ma refer la fidelitate , nu bubuiala , adica basi , medii , inalte bine definite...
Se merita achizitionarea lor?Mai stiu ceva de Microlab pure 10 , c-am la acelasi pret , dar sunt indecis...ce ma sfatuiti?Nu le folosesc pt petreceri , ci pur si simplu de ascultat muzica , eventual filme ( muzica este de gen clasica , electronica - Kitaro , Klaus Schultze , etc )
Detin un amplificator de la Technics - A 700 MK3 , pe moss fet , class AA.
Deci Magnat sau Microlab?
Nu sunt dispus sa dau mai multi bani , dar daca sunt si alte variante , sunt binevenite ( in aceeasi suma de bani)
Si inca ceva - am si o pereche de boxe Radiotehnika S90 , sincer nu le-am folosit la reala lor valoare , intreb si eu sunt ceva de capul lor? ( mentionez ca sunt pastrate in stare exceptionala , adica nu sunt forjate la putere maxima si timp indelungat)
Deci ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi?
Va multumesc1
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Sâm Oct 25, 2008 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Focal/Chorus/706_V/ cred ca ar fi mai indicate acestea...focal fac boxe de calitate nu chinezarii ca alte sony sau pionner.

mai aruna un ochi si aici http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Monitor_Audio/Silver_RS/RS1/
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Oct 25, 2008 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ascultat Microlab Pure-100 ( inferioare Pure-10) si din acel moment m-am autodeclarat fan pe viata Microlab. Mi-am schimbat si sistemul de acasa cu unul Microlab (x4 5.1), iar cand vine vorba de boxe active le recomand cu caldura tuturor Microlab. Lucruri serioase pentru pasionati, nu chitchuri. Restul nu le-am auzit, dar am numai cuvinte de lauda pentru Microlab Pure-100, parca ar fi fost in acea camera un sistem complex, compus din nenumarate difuzoare amplasate peste tot in camera + subwoofer sanatos. Mi-au placut! De asemenea, am ascultat si Solo7 de la Microlab, un adevarat bang for the buck !!!

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2008 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca cel mai bine ar fi sa le asculti si sa vezi care iti plac tie cel mai mult cum suna..., gusturile difera de la o persoana la alta.
Sus
ADRIK

Data înscrierii: 10/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita omule de Microlab .... e ca si cum ai spune Sony sau genuis... Wink la bugetu tau iti ajung pt o pereche de incinte standfloor Magnat supreme 1000 sau chiar supreme 2000 . Mergi pana la capat pe Magnat , sunt unele dintre incintele cu cea mai buna plaja de frecventa din cate stiu eu...bafta ! Cool
Sus
laurus_ciprian

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Dec 23, 2008 4:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu recomand magnat monitor ,eu tocmai mi-am luat versiunea 880 care din explicatiile altora am inteles ca este asemanatoare su supreme 800 si suna foarte prost..basul este bubuit su mult kick si nu coboara nici cat incitele vechi sony..sunt tare dezamagit Sad .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum