Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat mac audio 10cm

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
givanel

Data înscrierii: 08/Sep/2013

MesajTrimis: Dum Sep 08, 2013 2:46 am    Titlul subiectului: sfat mac audio 10cm Răspunde cu citat (quote)

Salutare.

as dori sa va cer o parere. masina mea (suzuki vitara) este prevazuta cu 4 lacase de diff 10cm. momentan am niste trompete, si as vrea sa le schimb. din motive de buget, nu ma pot gandi la hertz-uri, asa ca m-as orienta catre mac audio AMP Fire 10.2 http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/APM_Fire/APM_Fire_10.2/ , 4 buc (2 fata in bord, 2 spate jos la picioare -- masina este scurta, in 2 usi). pe langa cele 4 'gauri' de 10cm, am un subwoofer activ Blaupunkt THb 200A si 2 tweetere (n-am nici cea mai vaga idee despre marca sau specificatii, sunt montate pe bord in partea superioara si isi fac treaba), iar radiocasetofonul (da, este radiocasetofon, dar hey--are aux in Smile este blaupunkt 4x45 (ii cred pe cuvant).

ce parere aveti? a folosit cineva? merita? nu ma intereseaza sa duduie muzica (oricum e complicat, este cabriolet -- de aici si intentia de a ramane la radiocasetofon, prefer sa nu mi se taie prelata pentru un cd player), ci doar sa nu mai huruie cand dau 'mai tare' (cum spuneam, acum am niste trompete, pe fata cred ca sunt niste pioneer sau sony de pe la mediagalaxy luate acum 6 ani, iar pe spate -- targ vitan sa traiasca 15 lei perechea Smile

o alta mentiune ar fi ca, nici masina, dar nici proprietarul, nu permite modificari (a se citi diff mai mari, de 13cm, ovale, etc.)

si o ultima mentiune, nu trebuie sa fie neaparat mac audio acestea, ci diff de 10cm in gama de pret ~100 lei/set.

multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
givanel

Data înscrierii: 08/Sep/2013

MesajTrimis: Mar Sep 10, 2013 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni prin aceasta sectiune?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Sep 11, 2013 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine pui 2 si bune decat 4 si proaste, la pretul si diametrul asta nu te astepta sa faca minuni dar totusi, pana nu asculti tu sa evaluezi tu sunetul parerile forumistilor sunt in zadar Smile depinde ce volum/calitate vrei si in acelasi timp de buget
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Sep 11, 2013 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in zona asta de pret sunt varianta ideala. la dimensiunea asta sunt mai mult medii si inalte dar tu oricum ai bas de la subwoofer deci este ok.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum