|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
florin_b23
Data înscrierii: 09/Dec/2010 Mesaje: 2 Locație: fagaras
|
Trimis: Joi Dec 09, 2010 12:44 pm Titlul subiectului: sfat montaj subwoofer pe focus 2 |
|
|
buna tuturor, stiu cum sa leg alimentarea, masa, statia, subwooferul. dar marea mea nelamurire este cum leg firele de semnal care duc la statie si firul de remote in spatele unitatii audio. am un focus 2 cu unitate blaupunkt travelpilot ex si are mufa originala aia mare, si ma gandeam ca-mi trebuioe ceva (splitter,adaptor cu iesire rca). dar nu stiu cu arata si ce sa iau si mai ales de unde. atasez poze cu unitatea audio si spatele acesteia. ms anticipat !
| Description: |
|
| Filesize: |
8.27 KB |
| Viewed: |
4502 Time(s) |

|
|
87.02 KB |
| Viewed: |
522 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
Blue974 Priceput

Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 221 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Dec 09, 2010 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand va trebui sa iei semnal de la un difuzor din spate (sau din alta parte) sa folosesti acest adaptor (sau ceva de genul) http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low/ iar ptr remote va trebui sa identifici pinul care are functia respectiva (ti-am atasat un document ce iti explica care este)..
| explicatia pinilor din mufa cd-playerului |
|
 Download |
| Filename: |
Cable adapter guide for Ford Vehicles.pdf |
951.1 KB |
| Downloaded: |
3157 Time(s) |
_________________ Hifonics sis.BX6.2Ci,sis. ZXi6.2CMk2, sub ZS12 SQ, amp.ZXi6404 & ZX4000,HU Alpine117RI |
|
| Sus |
|
 |
florin_b23
Data înscrierii: 09/Dec/2010 Mesaje: 2 Locație: fagaras
|
Trimis: Joi Dec 09, 2010 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ms mult, ma apuc de studiat
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|