Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat montare subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
petryka

Data înscrierii: 22/Noi/2012

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2012 8:45 am    Titlul subiectului: sfat montare subwoofer Răspunde cu citat (quote)

De curand mi am montat un subwoofer si ma intereseaza cum as putea sa-l fixez in masina sa nu se miste pe acolo .M-ar interesa sa-l pot da si jos din masina in caz ca am nev de extra room in portbagaj.
Am un golf 4 si un Subwoofer Mac Audio MPE 112R.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zuzu11
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mai/2012
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2012 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mergi si cumperi 2 perechi de scaieti , sunt din aia mai lati de 3-4 cm. Prinzi aricii de mocheta de portbagaj, le poti lipi si poti sa si cosi peste, iar celelalte 2 parti le lipeste pe subwoofer, si gata, ai rezolvat problema.
Sus
petryka

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2012 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ideea.... Stii cumva pe unde se gĂŁsesc de cumpĂŁrat?
Sus
zuzu11
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2012 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu locuiesc in Timisoara, as putea sa-ti spun de unde aici in oras, la MATERNA, asa se cheama magazinul, dar totusi ai putea incerca la magazine unde gasesti articole gen croitorie, cum ar fi nasturi, fermoare, ate papiote, chestii de genul asta.
Sus
petryka

MesajTrimis: Joi Dec 06, 2012 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai am o intrebare... deci subwooferul se aude ...adik galagie face dar mi se pare ca distorsioneaza cam mult mai ales pe medii ... amplificatorul e setat pe lpf si e dat frecventa la minim, gainul e setat pe minim ...din player am incercat diferite setari dar tot nu mi se pare ca se aude cum ar trebui ...nu are profunzimea aia bassul.
Ar trebui sa-mi pun si un adaptor high-low? am iesire RCA la player.
De ex daca ascult melodia nu se mai intelege nimic
Sus
zuzu11
Pasionat

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2012 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate e aceeasi problema ca si la mine, nu are profunzime bass-ul datorita faptului ca este acordata prea sus incinta, cat despre distorsiuni, e posibil sa apara in cazul in care statia nu are suficienta putere .
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2012 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

petryka a scris:
mai am o intrebare... deci subwooferul se aude ...adik galagie face dar mi se pare ca distorsioneaza cam mult mai ales pe medii ... amplificatorul e setat pe lpf si e dat frecventa la minim, gainul e setat pe minim ...din player am incercat diferite setari dar tot nu mi se pare ca se aude cum ar trebui ...nu are profunzimea aia bassul.
Ar trebui sa-mi pun si un adaptor high-low? am iesire RCA la player.
De ex daca ascult melodia nu se mai intelege nimic

E pus amplificatorul in bridge pe subwoofer?
Ce player ai?
Ce gain ai setat din player la semnalul pentru amplif?
Cablurile cat sunt de groase?

Oricum din prima poti seta frecventa undeva intre 70-100Hz la LPF
Gainu de la amplif il poti da la jumate din prima. (si sa vezi cum suna) la nevoie il dai mai spre MAX
Bass EQ il poti da cat vrei tu (Asta daca nu adaugi bass din player)
Iar la mode il poti pune pe MONO.

Subwooferul ala nu poate sa faca minuni cu setarile impuse de tine.
Incearca ce ti-am recomandat si revii cu o impresie.

petryka

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2012 5:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci subwooferul e legat in bridge am folosit cabluri de 2.5mm
amplificatorul e setat pe mono si LPF
playerul e un clarion cd7100usb nu are control volum subwoofer
de obicei bassul e la 0 si faderul il tin pe 4R
deci eu le tin setate pe minim pentru ca asa se aude cat de cat ok ...deci galagie este nu poti sa stai in masina daca dai tot la maxim dar .. la unele melodii nu se mai intelege nimic din cauza subwooferului
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Vin Dec 07, 2012 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pune faderul pe 0, si vezi cu setarile recomandate cum suna.
Si nu renunta usor, de cele mai multe ori e nevoie de timp pana reglezi pe gustul tau.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum