| |
| Autor |
Mesaj |
alindavid
Data înscrierii: 19/Dec/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 12:06 am Titlul subiectului: Sfat mp3 player +comenzi volan |
|
|
Salut,
As dori sa achizitionez un mp3 player de aprox 3-5 milioane. Va rog sa imi spuneti si mie cam care este cel mai bun dupa parerea voastra. Deasemenea eu pe opelul meu am comenzi integrate pe volan pt control al cd playerului (gen track up track down, volume up/down, radio/cd) si vreau sa stiu daca atunci cand o sa schimb playerul o sa se pastreze comenzile de pe volan.
multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
se poate rezolva si cu pastrarea comenzilor de pe volan dar este necesar un adaptor care costa intre 200 si 400 ron, depinde de player si masina.
specifica in comanda ca te-ar interesa si adaptorul (si tipul exact al masinii) si iti spunem exact cat face. |
|
| Sus |
|
 |
alindavid
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mda am vrut sa imi cumpar modelul DEH -30MP, dar mi s-a spus ca nu mai este in stoc si sa revin tocmai dupa sarbatori. Pot afla o data mai exacta? si sa fac de acum comanda sau sa astept pana atunci? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Dec 21, 2006 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stim exact cand vor ajunge. Conform spuselor importatorului, acest import ar fi trebuit sa ajunga de lunea asta... Dar nu a venit inca. Eu personal inca sper sa vina anul asta (astept si eu ceva pentru mine)
Daca trimiti comanda de pe acum te vom contacta noi cand ajunge si vei decide atunci daca il mai vrei sau nu. |
|
| Sus |
|
 |
alindavid
|
Trimis: Vin Ian 05, 2007 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am revenit din concediu si astept telefonul de la BeLoud in legatura cu comanda mea pe care am amanat-o pt dupa 5. Este de un DEh 30 MP pe numele Pripas Alin. Astept telefonul, multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
alindavid
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| inca astept !!!!! |
|