|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Big990
Data înscrierii: 14/Mai/2008 Mesaje: 2 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Mai 14, 2008 6:50 pm Titlul subiectului: Sfat pentru alegere subwoofer si amplificator,pentru bmw e60 |
|
|
Va salut,
Dupa cum spune si titlul doresc sa achizitionez un subwoofer si amplificator, momentan sunt in stadiul de informare despre firme, subwoofere,amplificatoare. Daca m-ati putea ajuta cu diferite variante, optiuni, as fi recunoscator. Sunt cam novice in domeniu dar ma documentez. Acum, ma intereseaza mai mult calitatea basului, daca zic bine, un 500w rms pentru sub cred ca e suficient. In principiu cand o sa ajung in Bucuresti o sa fac o vizita la Str. Matei Spiridon nr. 19, sector 3.
Ca firme care mi-au atras atentia ar fii : Ground Zero,Hertz
Buget alocat 1800-2000 ron.
Multumesc, |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
|
| Sus |
|
 |
Big990
Data înscrierii: 14/Mai/2008 Mesaje: 2 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Mai 15, 2008 12:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| incinta inchisa ar fii o idee buna? |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Mai 15, 2008 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pt sound quality eu sunt adeptul incintelor inchise, mai sunt si alti de pe aicea tot cu incinte inchise. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
dodorel_bebelinu
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 9
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|