Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat pentru montare difuzoare opel calibra!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
marius_barcelona2010

Data înscrierii: 15/Oct/2014

MesajTrimis: Mie Oct 15, 2014 12:45 am    Titlul subiectului: Sfat pentru montare difuzoare opel calibra! Răspunde cu citat (quote)

Detin un Opel calibra si as dori sa imi Montez in usile din fata doua difuzoare pentru ca cele actuale se aud super incet in comparatie cu cele montate in spate,mentionez ca nu mai sunt cele originale,Prima data vreau sa le schimb pe cele din fata apoi pe cele din spate plus inca doua pe placajul din portbabaj.ce difuzoare imi recomandati ca sa aiba un bass decent si voce placuta?nu vrea sa instalez amplifuri doar pentru boxele din usi,Am un amplif de la Bose AMP3600 pe care nu il folosesc.....sa caut pe site difuri pentru el sau sa folosesc simplu mp3`u Pionner din masina?Multumesc,Ca si buget pentru boxele din fata ar un 300/400 lei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum