Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfat pentru un sistem pe componente

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
mihai_kelu

Data înscrierii: 04/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 5:24 pm    Titlul subiectului: Sfat pentru un sistem pe componente Răspunde cu citat (quote)

Salutare.
Se da masina Fiat Punto Classic model 2007.
Se da un buget de 400 de lei pentru un sistem de componente pentru usile fata.
Difuzoarele din usi trebuie sa fie neaparat pe 16,5 cm, nici mai mici, nici mai mari, ca nu doresc sa modific usile. Ca player am momentan un Alpine 9857R.

Deci, intrebarea mea: Ce sistem de componente as putea sa iau , sa fie ok , sa aiba cea mai buna calitate, si sa se incadreze in pretul de aprox 400 de lei ?Mentionez ca sistemul va fi amplificat si ca urmaresc mai degraba SQ decat SPL.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 04, 2009 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Velocity/Vc_172/

se aud frumos, nici tipator, dar nici slab. atentie ca neamplificate s-ar putea sa ti se para putin slabe doar pe player.
Sus
mihai_kelu

MesajTrimis: Joi Feb 05, 2009 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am avut niciodata difuzoare de la Blaupunkt.Mi-au fost recomandate si Hifonics brutus 6.2Ci.Cred ca pana nu le aud nu pot sa-mi fac o idee
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Feb 05, 2009 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite astea ca inca sunt la pretul vechi(sper) si oricum se aud bine,mai ales ca zici ca le si amplifici putin
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Formula_FSA216/
daca urmaresti o calitate cat mai buna in bugetul tau sunt singura solutie

ar mai fi si astea mai 'universale' ca sa zic asa
dar mbq suna mai bine si au rap pret/perf imbatabil(momentan).Nu te uita la specificatii ca iti ajung daca nu vrei sa iesi cu ele in evidenta la cei din afara masinii

Blau-urile nu mai suna ca alte dati,daca vrei blaupunkt cauta la cineva cu golf 4/5 ca sunt niste sisteme cu 6 difuri ,care vin din fabrica,modele super bune si poate se gaseste vreunul mai 'destept' sa vrea sa faca upgrade la chinezarii dastea de 20$ cu gandul ca va fi mai bune Twisted Evil cele 'stock'
Sus
mihai_kelu

MesajTrimis: Vin Feb 06, 2009 2:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles ce vrei sa spui,multe nu mai sunt ce au fost,am sa tin cont de parerile voastre si mai astept,ma voi "folosi" de ele cand o sa probez sambata modele expuse de voi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum