Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat pt mp3 player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
raulm

Data înscrierii: 14/Noi/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: sfat pt mp3 player Răspunde cu citat (quote)

vreau sa imi cumpar un mp3 player si avand in vedere posibilitatile materiale de care dispun momentan, m-am hotarat asupra lui DEH-2900MP.. dif-uri spate am 2 blaupunkt GTx 693 (nu stiu cum vi se par, dar la banii pe care le-am luat.. noi fiind eu sunt multumit). merita acel mp3 player? care e diferenta dintre 2900MP si 2920MP, ca eu unul nu o prea vad.. multumesc
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este un player care isi merita banii !
totusi te sfatuiesc ( cum am sfatuit si pe altii ) sa mai strangi ceva banutzi ... si sa cumperi un HU ceva mai performat ! nu de alta dar din HU pleaca muzica spre difuzoare ! HU are un rol f important si e pacat sa il "neglijezi" !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai strange niste banuti si ia-ti 30MP/40MP.... cauta si pe la bursa, sigur gasesti mai ieftin Wink
Sus
raulm

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile multumesc pentru sfat Razz intre 30MP si 40MP care e diferenta? boxe pt fata Blaupunkt GTX-132HP sau Sony XS-F1325 cum vi se par?
raulm

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar intre 30mp si SONY CDX -A250 ce sa aleg? eu tot pe pioneer as merge, dar e mai ieftin sony
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta putin caracteristicile tehnice ale lui A250 si compara-le cu cele ale 30MP-ului (sau 40). ai sa vezi singur diferenta Laughing
Sus
raulm

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este adevarat.. Razz acum mi s-a propus o oferta.. in caz ca nu vreau sa aleg 30MP, pot alege un DXZ379RMP.. tot cam in acelasi pret.. voi ce imi recomandati?
raulm

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

* clarion DXZ379RMP
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce te face sa crezi ca acel Clarion e mai bun decat 30 MP? are HPF? n-are! diferenta intre 30 MP si 40 MP e ca 40 MP are telecomanda si are suport pt: iPOD, Bluetooth, DAB, TV, etc... toate fiindc posibile prin diferite adaptoare

merita diferenta de pret pana la 40 MP.... doar telecomanda costa mai mult decat diferenta Wink
Sus
raulm

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de-asta v-am intrebat pe voi.. ca eu sunt la inceput cu ele.. imi doresc de mult timp ceva rezonabil in masina.. ca de ceva performant nu se pune inca problema. acum mai trebuie sa vad ce boxe sa-mi iau pt fata.. da nu de multi bani.. daca aveti vreo idee ce-mi pot lua sa sune bine si sa nu coste mult va rog sa-mi spuneti
Ciprian Constantin

Data înscrierii: 25/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2920 are taste verzi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum