| |
| Autor |
Mesaj |
gica
Data înscrierii: 07/Noi/2006 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 11:09 pm Titlul subiectului: Sfat pt supernova |
|
|
salutare cetateni ai romei!
Ma gandeam sa ma pricopsesc si io cu niste boxe,un sub....chestii d-astea d-ale muzicii....si nu prea stiu ce sa aleg,masina e o supernova.Eu am ceva in minte,cum ar fi...boxe de 13 pe fata,13 pe spate(ca sa nu mai decupez placa aia) 2 sau 4 tweetere si un amplif+ sub.Pt boxe m-am gandit la dls classic 225,tweetere infinity...si la sub si amplif..astept pareri
si...cel mai important e pretul,mi-am facut un calcul estimativ si e cam in jurul a 17 mil
pareri...sfaturi, sunt bine venite |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
cele 17 mil include si playerul sau ai deja player ? _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
gica
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| ups...asta am uitat sa precizez,am optat pt pioneer deh2820....deci 17 mil cu tot cu player |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK, asta inseamna 13 milioane pentru restul componentelor.
Nu are rost sa iei tweetere separate, mai bine iei sistem de difuzoare pentru fata.
O configuratie mai mult decat decenta ar fi urmatoarea:
Woofer GTO 1000B - 355 RON
Statie Blaupunkt GTA 475 (4 canale) - 480 RON sau Magant Rock 8000 - 560 RON
Difuzoare fata amplificate cu 2 canale ale statiei: JBL GTO507C (280 RON).
Pe spate punem DLS 225 (190 RON) sau JBL CS 2105 (130 RON), amplificate de player.
Total maxim pana acum: 1.385 RON
Daca mergi pe statia Blaupunkt si difuzoare JBL si pe spate iesim la 1245 RON, caz in care iti sugerez sa alegi Pionner 30MP in loc de 2820 pentru ca are 2 preout-uri care iti folosesc... pentru ca amplifici si difuzoarele fata si woofer-ul.
Ce parere ai? |
|
| Sus |
|
 |
gica
|
Trimis: Vin Noi 10, 2006 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
da, e ok sa pastrez o linie jbl,dar la player ma gandeam si la DEH-P4800MP, 30MP mi se pare cam prea colorat,dintre astea 2....care ar fi o mai bun ca ma sacrific si pt culoare  |
|
| Sus |
|
 |
enderb
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 3 Locație: P/B
|
Trimis: Sâm Noi 11, 2006 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut. Si eu am o Supernova si ma gandesc sa imi pun un player si niste boxe noi. Ma tot uit pe aici. M-am gandit la un Pioneer MP30, boxe DLS.
Buget nu prea generos. In afara de MP30 mai e vreun headunit care pe care merita sa pui boxe, fara amplificare? Ce DLS-uri sa pun pe fata? (nu vreau de 16 cm, ci de 13). Si ma intereseaza boxele de pe spate,nu as vrea sa le pun pe plafon, sau sa decupez, ci sa le pun in locul celor de pe masina. Multam.
LE : Nimeni?  |
|
| Sus |
|
 |
paulica
Data înscrierii: 24/Noi/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 3:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe fata mai cumva la masina ta suportii aceia de plastic? Oricum magnetii dif-urilor originale sunt cam mici fata de orice ai cumpara. Si eu am pus la a mea niste dif-uri de 13 dar prinse in fetele de usi. Nu prea se prind bine de loc si trebuie rigidizat ansamblul. Oricum suna naspa. Daca le prinzi pe fetele de usi si rigidizezi ansamblul, merge lejer 16 cm . Nu stiu daca si 16,5 cm. CĂąt despre rigidizare cauta-ma pe privat sa-ti dau o idee.
Cu aceasta ocazie il rog pe Mihai sa ne dea o lista cu dif-uri si sisteme de 16 care mai sunt disponibile. |
|
| Sus |
|
 |
enderb
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 3 Locație: P/B
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| paulica a scris: | Pe fata mai cumva la masina ta suportii aceia de plastic? Oricum magnetii dif-urilor originale sunt cam mici fata de orice ai cumpara. Si eu am pus la a mea niste dif-uri de 13 dar prinse in fetele de usi. Nu prea se prind bine de loc si trebuie rigidizat ansamblul. Oricum suna naspa. Daca le prinzi pe fetele de usi si rigidizezi ansamblul, merge lejer 16 cm . Nu stiu daca si 16,5 cm. CĂąt despre rigidizare cauta-ma pe privat sa-ti dau o idee.
Cu aceasta ocazie il rog pe Mihai sa ne dea o lista cu dif-uri si sisteme de 16 care mai sunt disponibile. |
Am suportii, da. Sa inteleg ca nu prea au loc difuzoarele de 13 cm ? Nu au loc din cauza diametrului sau pentru ca e ingust spatiul din portiera ca latime? Nu as vrea de 16/16.5 cm.
Pentru boxele de pe spate ceva pareri? Ar avea loc niste DLS-uri in locul celor puse de constructor?
Multam. |
|
| Sus |
|
 |
|