|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
RaveN
Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 4 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 7:18 pm Titlul subiectului: sfat ptr alegere boxe |
|
|
sal.as vrea sa achizitionez un sist boxe fata 16.5 ptr skoda octavia
am de ales :focal K2 Power 165 K2P
jbl C608GTi
dls Ultimate Nobelium 6.2 ;Ultimate UR6i;Ultimate Iridium 6.2i
iar pe spat as vrea:dls Ultimate Nobelium 8.2 sau Reference R1070 sau jbl T696
statia de amplif este hifonics gemini 4x125
statia de sub este hifonics colosus 2
sub este dls iridium 12
va multumesc ptr ajutor _________________ salutare |
|
| Sus |
|
 |
Audiophil

Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 12 Locație: Crangasi, Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 12:50 am Titlul subiectului: Re: sfat ptr alegere boxe |
|
|
| RaveN a scris: | sal.as vrea sa achizitionez un sist boxe fata 16.5 ptr skoda octavia
am de ales :focal K2 Power 165 K2P
jbl C608GTi
dls Ultimate Nobelium 6.2 ;Ultimate UR6i;Ultimate Iridium 6.2i
iar pe spat as vrea:dls Ultimate Nobelium 8.2 sau Reference R1070 sau jbl T696
statia de amplif este hifonics gemini 4x125
statia de sub este hifonics colosus 2
sub este dls iridium 12
va multumesc ptr ajutor |
ma implic doar la boxele de 165mm : recomandarea mea este sa iei Focal deoarece sunt si puternice si in acelasi timp intensitatea e mult mai mare decat la JBL .. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 19, 2008 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut...am o mare rugaminte...pe fata...ia-ti Nobelium. Dupa parerea mea sunt mai tari decat ce ai zis tu acolo. Am vazut cam ce pot sa faca si crede-ma nu o sa fi dezamagit. S-au castigat si concursuri cu difurile astea montate bine, stiu toti de pe forum de cine e vorba.
Pe spate eu as merge pe R1070, cu toate ca nu este obligatoriu sa pui. Pe spate nu vei avea aceeasi auditie, avand in vedere ca iti bate bass-ul din portbagaj. Sfatul meu ar fi:
fata ramai la Nobelium 6.2...fa o insonorizare a usilor si amplifica-le corespunzator, eventual cu un amplif 4 canale, separat pe fiecare componenta a sistemului.
spate...merg difurile din fabrica amplificate de player.
... Ai un sistem beton, BRAVO! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|