Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SFAT SI LAMURIRE !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
stoian_mihai86

Data înscrierii: 26/Noi/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2007 12:03 pm    Titlul subiectului: SFAT SI LAMURIRE ! Răspunde cu citat (quote)

SAL!
Vreau sa imi cumpar o linie Ground Zero si anume spate Ground Zero GZTF 69T si fata sitem GZRC 16X.ce sa fac sa le pun pe statie pe toate sau sitemul pe cd-player (kenyood 4*50 KDC cu flip-down) si boxele de pe spate pe statie?pe viitor o sa vreau un subwoofer ce statie imi recomandati?pt baterie mai imi tb ceva ca sa nu imi omoare bateria?
Masina este logan diesel full echipata cu un cd-player Kenwood 4*50 ,4 boxe standard de 13 .tb schimbate firele?
Daca boxe se aud bine si tare fara statie nu mai pun nu tin neaparat dar sa nu se auda incet sau la jumatate din volum...
Am cam 10-11 mil.imi recomandati altceva? Referitor la boxe spate ar fi o idee si GZRF 6900P dar sigur tb statie mai mare..bani mai multi..complicatii CE SA FAC?!?!
MULTUMESC!
Shocked Shocked Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 30, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare!

Pai, in primul rand, daca le vei pune pe toate pe statie (recomandat daca vrei sa scoti ce e mai bun din ele) si daca vrei si subwoofer, investitia va fi cam asa:
- sistem fata
- coaxiale spate
- amplificator 4 canale
- monobloc sau amplificator in 2 canale (legat in punte)
- condensator (ca sa nu omori de tot bateria)
- kit cabluri
- o insonorizare a usilor din fata (ca doar amplifici sistemul de pe fata)
- inele de MDF pentru o prindere buna a difuzoarelor.

Asa ... Legat de recomandarea pentru amplificatorul de subwoofer ... In primul rand, sa ne spui ce subwoofer doresti sa achizitionezi.
Daca nu vrei amplificare pentru sistem si coaxiale, nu e neaparata nevoie de o schimbare a firelor, nu se vor auzi incet (garantat).
Eu zic sa mergi pe 69T pentru spate, sunt foarte ok.
Deci, daca nu vrei sa intri foarte mult la cheltuieli, mergi fara amplificare a difuzoarelor alese de tine, iti iei un subwoofer+amplificator+kit de cabluri, iar pe viitor poti achizitiona si un amplificator in 4 canale sa le pui si pe restul.
Aaaa, era sa uit. ce model de Kenwood e?
Sus
stoian_mihai86

Data înscrierii: 26/Noi/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 30, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

cas-ul e KDC-W5137Y,mi-ai dat o idee buna,sa nu le amplific acum,pt ca daca le amplific tb sa le insonorizez cum ai zis si tu si daca insonorizez cu 2 kit-uri imi vor tb 4 mil si nu imi permit acum...dar sper sa se auda cat de cat fara statie.....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum