| |
| Autor |
Mesaj |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
luciank Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 50
|
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu alegerea difurilor nu prea m-am lamurit, in schimb vin cu o alta intrebare ; din tabla usii cat a trebuit taiat? ideea e ca nu vreau sa fac multe modificari la masina pentru ca in viitor as vrea sa imi iau alta (asta in teorie, de pus in practica ramane de vazut) |
|
| Sus |
|
 |
luciank Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Sâm Iul 21, 2007 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Foarte, foarte putin am taiat in jurul gaurii in care intra magnetul de la difuzor. Unii spun ca nu a fost nevoie sa taie nimic. Depinde probabil si de marimea magnetului difuzorului sau de tipul Supernovei, or fi avand si astea diferente constructive in functie de an, model.... |
|
| Sus |
|
 |
DJ19VEL
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:43 pm Titlul subiectului: Sal |
|
|
Am avut si eu o supernova...si am pus boxe de 16 cm pe fatza. Nu a trebuit sa tai nimic, nici in adancime nici in largime. Le-am prins in suruburi in cantul care adapostea protectia originala de boxe. Oricum boxele au fost unele SAL, slabutze, cu magnetul destul de mic _________________ High on life, low on gas... |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar conteaza si difuzorul
LE: cred ca pana la urma o sa merg pe Coustic CS502 |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
|
Trimis: Mie Iul 25, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| as mai avea o intrebare: sunt cam "paralel" cu partea de conectica....difuzoarele vin si cu ceva cabluri sau trebuie sa cumpar separat? |
|
| Sus |
|
 |
|