|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alex0909
Data înscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 4:07 pm Titlul subiectului: sfat sistem fata |
|
|
Salutare
De azi sunt fericitul posesor al unui http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/. Despre prima impresie facuta in magazin eu as zice ca poate sa faca multe si sper sa nu ma indoiesc de asta.
Acum urmeaza partea mai grea pentru ca la hu m-am mai priceput dar la sistem nu ma pricep neam. Deocamdata le iau doar pe cele de pe fata ca mai tarziu sa vina si cele de pe spate.
Diametrul chiar nu stiu cat sa fie, cred k merg si cele de 16.5 mentionez k vreau sa le montez pe portiere de la o dacie 1310. Asteptarile mele de la sistem ar fi claritate si sa aiba si ceva bass si as vrea sa le "muncesc" doar de hu nu vreau deocamdata sa le amplific.
Bugetul ar fi pana in 300lei.
Astept sugestii. Am incredere in voi  |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
si in plus, asta ar trebui mutata la cereri configuratii... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok. voi sunteti sefii  _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|