|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
simi2000 Pasionat
Data înscrierii: 19/Iul/2009 Mesaje: 59
|
Trimis: Mar Mar 01, 2011 5:10 pm Titlul subiectului: sfat |
|
|
as vrea sa achizitionez un amplificator kenwood kac 6403, si am vazut ca duce 4x40W la 4 ohm sau 4x60w la 2ohm,
sunt reale aceste valori?
spot lega 4 difuzoare de 4 ohm independent fiecare difuzor pe cate un canal de 2ohm de la statie?
ms. |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Mar Mar 01, 2011 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
puterile evident nu sunt reale
din 12 V se pot obtine (fara SMPS - ridicator de tensiune pe romaneste cum au statiile auto) maxim 20W /4 ohmi sau 30W / 2 ohmi
la intrebarea a doua: da se poate! |
|
| Sus |
|
 |
simi2000 Pasionat
Data înscrierii: 19/Iul/2009 Mesaje: 59
|
Trimis: Mar Mar 01, 2011 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| iar aplificatorul va da teoretic acei 60w la 2 ohm in difuzorul de 4 ohm sau va da 40w cat ar scoate ea la 4 ohm? |
|
| Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Lun Mar 21, 2011 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ Dj Dog
De ce nu sunt reale puterile? Ai desfacut vreunul si ai vazut ca nu are ridicator de tensiune? Eu am cautat pe net si am vazut ca are ridicator de tensiune pe Mosfeti. Nu te supara ca-ti spun dar sa nu-l inducem in eroare pe colegul forumist.
Raspuns final: da are acea putere si poti sa pui difuri si de 4 si de 2 Ohmi, el o sa-ti scoata puterea care scrie in dreptul impendantei, nu exista conectori diferiti pentru impedante diferite pe toate le pui la aceiasi conectori, daca ai probleme cu instalarea ampului imi dai pe PM sau pui aici si te ajut eu. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|