Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

sfat..va rog!! jbl1201.1 sau jbl px600.2??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
andreimar
Pasionat

Data înscrierii: 08/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 09, 2006 8:23 pm    Titlul subiectului: sfat..va rog!! jbl1201.1 sau jbl px600.2?? Răspunde cu citat (quote)

am un sub audiobahn aw1200q 700rms 2x4 ohmi. toate bune dar care amplificator e mai potrivit pentru el?jbl gto1201.1 sau jbl px600.2??? multumesc si astept un raspuns..sapt asta tre sa iau ceva shi nu stiu c!:(
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GTO 1201.1 e mai mult decat suficient... Da peste 700W RMS la 4 ohmi si tu probabil vei lega bobinele in paralel deci va avea o impedanta de 2 ohmi.
PX600.2 este un amplificator smecher dar pentru difuzoare... uita-te ce putere are.. nu ar face fata wooferului tau.
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am uitat la putere,am intrebat in ideea in care vecinul meu foloseste 600.2 cu un jbl power 12'' 400rms si rezultatul e uimitor...inca ceva:aveti idee daca audiobahn e firma serioasa si isi respecta puterile declarate?700w dintr-un magnet parca mai mic decat al jbl-ului power ma pune pe ganduri..
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum...asta cu puterile e relativa...dai in el pana auzi/vezi ca nu mai poate,dupa care lasi mai incet un pik...(eu zic sa APROXIMEZI Xmax-u si cand il atingi sa nu mai ridici volumele,desi daca nu depasest Xmech nu ar trebui sa i se intample nimic difului,dar baga distorsiuni la grei lucru relativ greu de sesizat pe partea de bass)
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am avut pana acum nici un contact cu produse audiobahn asa ca nu stiu. Din ce am auzit sunt seriosi, firma cu produse de calitate.
Din moment ce ai ganduri mari cu subwoofer-ul, asta sau orice alt monstru in viitor, un amplificator mono care merge si in 2 ohmi e mult mai potrivit...
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 10, 2006 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Din moment ce ai ganduri mari cu subwoofer-ul, asta sau orice alt monstru in viitor, un amplificator mono care merge si in 2 ohmi e mult mai potrivit...

total de acord cu ce a zis mihai...
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 9:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat statia 1201.1 cabluri 35mm care cu greeu pot fi legate la ea:) si capacitor..cred ca am exagerat putin cu cablurile,in fine,p-astea mi le-a recomandat vlad..pb e ca nu stiu cum leg capacitorul(un stinger) tinand cont ca e cablul f gros..presupun ca tre sa imi iau niste borne ceva?inca ceva:setul de cabluri a venit cu 2 borne + si - ..cablul de - e mai subtire 200mm si intra lejer in amplif,ma gandesc sa pun o borna la + la intrarea in amplif,chiar daca nu e aurita..e bine asa sau sa inghesui 90% din cel de 35 mm k mai mult nu intra????multumesc!
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e nici o problema daca la intrarea in statie legi chiar si 50% din grosimea cablului de alimentare...
La fel si la condensator.

Daca insa vrei sa faci treaba profi ti-ar trebui un bloc de distributie, ceva de genul asta:
http://www.stingerelectronics.com/web/prods/distribution.asp

De exemplu modelul de aici ti-ar trebui tie:
http://www.avcarexpo.com/485.html
Il avem la pretul de 75 RON.
De fapt ti-ar trebui 2 bucati, in unul intra alimentarea si ies 2 fire de 20mm, unul la statie si unul la condensator si la fel pentru masa....
Si mai arata si bine instalarea Smile
Daca vrei s-o faci asa avem si cablu de 20 mm (4AWG) la preturi incepand de la 10 RON metrul (diverse tipuri, culori etc) - ti-ar mai trebui cel putin 2m, depinde de cum vei aseza toata instalatia in portbagaj.
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am kit de distributie,am cabluri profi luate de la voi,dietz 35mm cu voltmetru si bloc distributie..dar la kit pe o parte intra cablu gros iar la iesire sunt subtiri..atunci de ce cablu de 35mm daca in statie ajung cu maxim 16mm?
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

accesoriile din kit-ul dietz de 35mm (330 ron) ajung pt instalarea unui condensator?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ohohoho... pai de ce nu zici ce kit ai luat?
exista si kit de 35mm simplu, tu ai luat kit-ul profi cu de toate... super kit

Deci legi cablul de alimentare de 35mm de la baterie la blocul de alimentare din care iesi cu un fir subtire (cat mai scurt) in amplificator si unul in condensator. La fel cu masa si blocul de distributie al masei.
Din moment ce ai 35mm pe o distanta de 5m nu mai conteaza asa de tare cei 40cm de cablu mai subtire. Oricum, pune blocurile de distributie langa statie si condensator astfel incat aceste cabluri mai subtiri sa fie cat mai scurte.

Ai in kit tot ce-ti trebuie si pentru condensator si chiar ai chestii in plus (cablu pentru alimentarea subwoofer-ului care nu vine in kit-urile normal, cabluri pentru difuzoare etc etc)

Daca esti din Bucuresti sau ai vreun drum pe aici te putem ajuta noi cu instalarea.

Detalii despre ce contine kit-ul: http://www.pimtensen.nl/shop_details.php?grp_id=2&sub_id=72&cur_id=1052
Sus
andreimar
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din pl,am vb deja cu mihai,vlad mi l-a recomandat..care mihai mi-a dat o veste cam proasta..cu alternatorul meu de logan si bateria stock de 60ah nu se pot face minuni..dar e un prim pas:) in orice caz,be-loud a fost la inaltime,asa ca fac vant la audiobahn desi de aude bomba(dar are cutia cam mare,79 l si face tata gura) si urmeaza 2 kickere de 12 sau 15 solo baric,sper sa rupa tot:).bineinteles de la be-loud! ah,daca aveti cunostinta de vreun posibil cumparator de subwoofer de calitate,care sa nu fuga la numele de audiobahn(chiar nu are de ce,e cu mult peste nume grele gen "alpine r-type si jbl power,se face proba:)),va rog sa ma anuntati!multumesc!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum