Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfaturi achizitionare boxe Dacia Logan
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Andrei...

Data înscrierii: 17/Iul/2013

MesajTrimis: Vin Iul 19, 2013 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa stiu daca cineva de pe forum a ascultat acel kenwood as vrea sa stiu daca se aude bine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andrei...

MesajTrimis: Vin Iul 19, 2013 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am comandat kenwood-ul pentru a beneficia de reducere.
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Vin Iul 19, 2013 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa il asculti cu placere !
Sus
Andrei...

MesajTrimis: Vin Iul 19, 2013 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc!
Sper ca saptamana viitoare sa ajunga si boxele.
Sus
Andrei...

MesajTrimis: Joi Iul 25, 2013 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare din nou.Am achizitionat playerul si se aude acceptabil si pe boxele stock sunt multumit de alegerea facuta.Ma gandeam sa mai pulsez la boxe si sa ma arunc la Hertz Energy ECX 130.4 pe fata iar pe spate aceleasi boxe ovale.Credezi ca merita diferenta de pret la boxele de 13 ?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Iul 25, 2013 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Nu are rost sa mergi pe seria Enegry decat daca le amplifici. Pentru conectarea directa la player mergi pe Dieci.
Sus
Andrei...

MesajTrimis: Joi Iul 25, 2013 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alta varianta mai buna in acest buget exista? Aproximativ 700 lei?
Sus
Andrei...

MesajTrimis: Vin Iul 26, 2013 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa Ăźnțeleg ca nu exista alta variata mai buna decat dieci?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Iul 26, 2013 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu vreau sa fac aceeasi configuratie ca si tine playerul deja il avem amandoi mai raman boxele dar tu o sa le pui sigur primul. te-as ruga sa dai un feedback cum se aude, claritate, bass samd daca se poate. Eu zic sa nu renunti la Dieci DCX 130.3 si Dieci DCX 690.3 deoarece nu le amplifici.
Andrei...

MesajTrimis: Sâm Iul 27, 2013 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este foarte posibil sa iau dcx 16.5 pe fata ĂźncĂŁ ma mai documentez pentru montare.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 28, 2013 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte buna alegerea, si eu inclin tot spre asa ceva dar nu stiu cat ma duce mana de lucru pt. modificari si in portiere fata si spate decuparea (eu trebuie sa pun boxele ovale spate oblice din cauza ca l-a mancat pe tata sa se duca sa-i monteze centura din mijloc).
Andrei...

MesajTrimis: Dum Iul 28, 2013 2:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred cĂŁ rĂŁmĂąn tot pe 13 pentru ca nu vin cu capace boxele...
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 28, 2013 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat, e destul de mare diferenta Smile eu de 16 voi pune dar mai am de asteptat (momentan abia fac scoala de soferi) si nu am de gand sa tin capace pe boxe, personal le intretin foarte bine si am grija
Andrei...

MesajTrimis: Mie Iul 31, 2013 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma voi lua de 16.5 pe fata inca ma mai gandesc la firma am vazut aceste DLS ce ziceti sunt mai bune ca hertz ?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Performance/Classic_269/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Performance/Classic_226/

Cele de 16.5 cu ce vin in plus ca vad ceva in poza aia,niste cablaje ceva...
Sus
Andrei...

MesajTrimis: Mie Iul 31, 2013 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum