Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfaturi amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
bmwmsport

Data înscrierii: 21/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 3:47 pm    Titlul subiectului: Sfaturi amplificator Răspunde cu citat (quote)

Am un amplificator Infinity 5761A cu boxe Infinity 5010 si subwoofer MacAudio Ice Cube.
la volum minim se aude in boxe un biziit ciudat, care se amplifica la accelerare. Am auzit ca ar fi de la alternatorul masinii, stiti ceva?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 4:00 pm    Titlul subiectului: Re: Sfaturi amplificator Răspunde cu citat (quote)

ai tras cumva cablul de la mp3 la ampli pe acelasi traseu cu + ptr ampli? daca da, trage unul intr-o parte a masinii, celalalt prin alta parte. daca tot face, cumpara niste cabluri rca mai de calitate.
Sus
bmwmsport

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am folosit RCA-uri. Semnalul intra in statie prin high level input, direct de la iesirile pt. boxe.
cablurile sunt pe trasee diferite.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea recomand high level input decat in cazul in care vrei sa pastrezi cassul original. semnalul luat astfel este net inferior unuia pe rca. incearca un adaptor high-low. e un compromis, dar e ceva.
in cel mai rau caz un condensator ar rezolva problema.
Sus
bmwmsport

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am ce face! E un BMW 520i 2002 cu navigatie originala (montata de mine). M-a costat vreo 2000 euro. Iti dai seama ce player cumparam cu banii astia.
N-as vrea sa schimb asta. E si computerul de bord pe ea.
Nu are iesire RCA. Un condensator nu ar fi probl., dar cine imi spune SIGUR ca se rezolva?
Sus
bmwmsport

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un astfel de adaptor ar rezolva problema calitatii dintre cele doua tipuri de input?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 21, 2006 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa cum am spus e un compromis. de ce nu incerci la un amic/cunostinta poate chiar coleg de forum dispus sa te ajute cu un condensator de proba de ex, inainte sa dai banii pe el.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum