|
Autor |
Mesaj |
bmwmsport
Data înscrierii: 21/Sep/2006 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 3:47 pm Titlul subiectului: Sfaturi amplificator |
|
|
Am un amplificator Infinity 5761A cu boxe Infinity 5010 si subwoofer MacAudio Ice Cube.
la volum minim se aude in boxe un biziit ciudat, care se amplifica la accelerare. Am auzit ca ar fi de la alternatorul masinii, stiti ceva? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 4:00 pm Titlul subiectului: Re: Sfaturi amplificator |
|
|
ai tras cumva cablul de la mp3 la ampli pe acelasi traseu cu + ptr ampli? daca da, trage unul intr-o parte a masinii, celalalt prin alta parte. daca tot face, cumpara niste cabluri rca mai de calitate. |
|
Sus |
|
 |
bmwmsport
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am folosit RCA-uri. Semnalul intra in statie prin high level input, direct de la iesirile pt. boxe.
cablurile sunt pe trasee diferite. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea recomand high level input decat in cazul in care vrei sa pastrezi cassul original. semnalul luat astfel este net inferior unuia pe rca. incearca un adaptor high-low. e un compromis, dar e ceva.
in cel mai rau caz un condensator ar rezolva problema. |
|
Sus |
|
 |
bmwmsport
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am ce face! E un BMW 520i 2002 cu navigatie originala (montata de mine). M-a costat vreo 2000 euro. Iti dai seama ce player cumparam cu banii astia.
N-as vrea sa schimb asta. E si computerul de bord pe ea.
Nu are iesire RCA. Un condensator nu ar fi probl., dar cine imi spune SIGUR ca se rezolva? |
|
Sus |
|
 |
bmwmsport
|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
un astfel de adaptor ar rezolva problema calitatii dintre cele doua tipuri de input? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Sep 21, 2006 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cum am spus e un compromis. de ce nu incerci la un amic/cunostinta poate chiar coleg de forum dispus sa te ajute cu un condensator de proba de ex, inainte sa dai banii pe el. |
|
Sus |
|
 |
|