|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
taxare
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 9:46 pm Titlul subiectului: Sfaturi boxe |
|
|
Salut! Vreau sa fac "upgrade" la sonorizarea masinii, dar nu stiu ce boxe sa aleg.
Fata - 10 cm. Spate - 16,5. Conectate cel mai probabil la HU-ul acesta
Ca recomandari am primit, pentru fata, MTX, Crunch sau DLS (pentru bass gen R'n'B, hip-hop, rap, ce m-ar interesa in principipal)
Ca boxe pentru spate am ascultat Infinity o data si mi-au placut, dar nu stiu multe despre ele. Iar MTX ar fi cea de-a doua varianta, pe care si le are un prieten conectate la acelasi HU si se aud foarte bine.
Orice parere e binevenita Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 2:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu se mai poate umbla la marime?pt genurile care le vrei nu prea iesi bine.Pt bas ar trebui macar niste ovale,sau un sub micutz.
Ce detii si ce nu esti dippus sa achizitionezi?
Pt un inceput de bas ar fi bune niste difuri pe componente pe fata(preferat de 16cm),si apoi un mic sub,sau coaxiale pe spate daca nu vrei mai mult.
Daca nu vrei sa modifici vezi ca sunt niste dls ps4 la bursa,ar fi excelente,dar trebuiesc ajutate la partea de bas,si filtru trece sus
Deci cam ce ai vrea sa obtii si cat esti dispus sa inchizi in ele,nu trebuie sa bagi firmele asa toate in aceeasi oala si sa le compari,aia e ,aia e naspa,stiu eu,am auzit la X.Comparatii concrete se fac doar intre anumite modele si de preferat in aceeasi configuratie si in acelasi timp _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
taxare
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea. Nu vreau sa modific pentru ovale, si nici sa investesc o gramada de bani in sonorizare pentru ca masina e destul de veche. Ma gandeam la ceva in genul 100-200 RON pentru fiecare pereche de boxe, care mi se pare suficient.
La ce sper ca vor fi conectate, am mentionat mai sus.
Comparatii concrete, bun. Cam asta m-ar interesa pe mine, insa cum am spus, orice propunere/parere e binevenita.
Fata :
Crunch, MTX, DLS
Spate :
Infinity, MTX |
|
| Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca zici ca nu vrei sa modifici atunci mergi pe infinity sau dls , incearca sa folosesti aceeasi firma si pe fata si pe spate, tias recomanda hifonics care doar ce leam loat si eu dar inca nu leam bagat in masina si nush ce sa zic.
la HU vezi ca alpineu ala la 4 mil si ceva face exact aceleasi chestii ca cel la 3 mil juma numa k are o iesire de preout in plus, daca te intereseaza asa de mult sa ai 2 iesiri iati daca nu mai gandestete la cel de 3,5 mil, apropo ce masina ai? poate iei de 13 sau 16 pe fata ca s-ar auzii basul mult mai bine |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
|
| Sus |
|
 |
kmykze Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
lol asa e nici nam vazut  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|