|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
shpeed
Data înscrierii: 14/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 12:28 pm Titlul subiectului: sfaturi difuri |
|
|
salutare,
am nevoie de niste sfaturi pentru niste difuzoare de 13 si 16,5.
Vreau sa schimb difuzoarele de stock la o nubira 2. Dif-urile vor fi legate direct la HU ( care este un LG MAC3600 ce a venit cu masina sau un Pioneer 2820MP ce mi-a ramas de la dacie). Bugetul e 400 ron.
Doresc niste coaxiale (pe fata am deja tweetere la oglinzi care sunt OK si nu vreau sa le schimb).
Eu ma gandeam la niste DLS Classic 225 si 226.
Ce parere aveti?
Ar fi ceva diferenta dintre cele de stock (care zic pe spatele lor 20W RMS)
si cele de mai sus? Sau dati-mi ceva alternative de dif-uri mai bune... |
|
| Sus |
|
 |
shpeed
Data înscrierii: 14/Oct/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
paul_car
Data înscrierii: 11/Iun/2008 Mesaje: 26 Locație: Timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Avand in vedere faptul ca difuzoarele vor fi "duse" de player iti recomand urmatoarele:
- uita de "Dieci" si "dedicatia" lor pentru player (prietenii stiu de ce:) )
- nu te du in seria Esprit de la Helix intrucat aceste difuzoare merita amplificate separat
- ia in calcul varianta MB Quart propusa de paul_car si de asemenea gama Dark Blue de la Helix
Pentru a lua insa o decizie avizata, nu una bazata doar pe recomandari, te asteptam la sediul nostru pentru a asculta ambele variante, si nu numai. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|