| |
| Autor |
Mesaj |
djryta
Data înscrierii: 18/Mar/2011 Mesaje: 30 Locație: 3705
|
Trimis: Mie Sep 07, 2011 2:22 pm Titlul subiectului: Sfaturi difuzoare Dacia Logan. |
|
|
Buna ziua,am nevoie de niste sfaturi cu privire la achizitionare unor boxe sau a unui sistem.mai jos aveti niste poze cu ce am in momentul actual pe masina :
Tub sony xplode : http://imageshack.us/photo/my-images/801/dscn0682r.jpg/
Statie sony xplode 600W,4/3channel : http://imageshack.us/photo/my-images/545/dscn0684vt.jpg/
Boxe fata : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_1726SE/
Boxe spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F6926SE/ {ceva in genu astora,dar sunt foarte uzate,si vreau sa le shimb}
Acum ce imi recomandati,eu vreau sa dau jos boxele de pe spate,sa imi cumpar altele? sau imi recomandati un sistem?astept niste sugestii urmate si de niste modele,intentionez sa le comand de aici de pe site,buget in jur de 100 Euro,pe langa boxe as pune si ceva twiteere daca ar fi nevoie,astea pe langa bugetu de 100 E.
Multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Scuzati-mi insistenta,dar chiar nu stiu ce sa aleg,niste coaxiale sau un sistem,stau si astept sa imi raspunda cnva si dak se poate sa imi arate si niste modele,chiar nu stiu ce sa aleg,sunt incepator,stau cu banii in buzunar si astept 2-3 pareri sa imi fac o idee sa le si comand.
Multumesc anticipat ! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
fara un player bun, o amplificare si o insonorizare... o sa tot schimbi boxe pt ca nimic nu se va auzi calumea .
mai ales daca e vorba de sony xlopd |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | fara un player bun, o amplificare si o insonorizare... o sa tot schimbi boxe pt ca nimic nu se va auzi calumea .
Ai mare dreptate Pigoo, dar toti trebuie sa avem un punct de plecare, bun/prost, ce avem cu aia defilam...
| djryta a scris: | Scuzati-mi insistenta,dar chiar nu stiu ce sa aleg,niste coaxiale sau un sistem,stau si astept sa imi raspunda cnva si dak se poate sa imi arate si niste modele,chiar nu stiu ce sa aleg,sunt incepator,stau cu banii in buzunar si astept 2-3 pareri sa imi fac o idee sa le si comand.
Multumesc anticipat ! |
Incearca sa pui un sistem pe fata (midbasi+tweteere+filtre) si ai sa vezi ca o sa se schimbe situatia foarte mult in bine...
Incearca totusi sa te documentezi si tu de aici pe forum, uite-te si vezi cam care sunt cele mai recomandate sisteme si alegele pe cele din bugetul tau. Este un subiect foarte amplu si pentru asta trebuie cam multa "lectura". |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | | Pigoo a scris: | fara un player bun, o amplificare si o insonorizare... o sa tot schimbi boxe pt ca nimic nu se va auzi calumea .
Ai mare dreptate Pigoo, dar toti trebuie sa avem un punct de plecare, bun/prost, ce avem cu aia defilam...
| djryta a scris: | Scuzati-mi insistenta,dar chiar nu stiu ce sa aleg,niste coaxiale sau un sistem,stau si astept sa imi raspunda cnva si dak se poate sa imi arate si niste modele,chiar nu stiu ce sa aleg,sunt incepator,stau cu banii in buzunar si astept 2-3 pareri sa imi fac o idee sa le si comand.
Multumesc anticipat ! |
Incearca sa pui un sistem pe fata (midbasi+tweteere+filtre) si ai sa vezi ca o sa se schimbe situatia foarte mult in bine...
Incearca totusi sa te documentezi si tu de aici pe forum, uite-te si vezi cam care sunt cele mai recomandate sisteme si alegele pe cele din bugetul tau. Este un subiect foarte amplu si pentru asta trebuie cam multa "lectura". |
Nu pot spune ca sunt multumit,dar nici dezamagit de cum se aude in momentul de fata,doar ca boxele spate sunt foarte uzate,vreau sa fac doua mutari:sa schimb boxele fata cu un sistem,iar pe spate sa iau alte coaxiale mai bune,dar tinand cont ca dispun de 100 de euro,nu e pot face pe aman2,u esti de parere sa iau sistemu prima data,mi-ai putea recomanda ceva? |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | fara un player bun, o amplificare si o insonorizare... o sa tot schimbi boxe pt ca nimic nu se va auzi calumea .
momentan am un Lg Lac 3900RN
ca acesta de aici : http://www.compari.ro/playere-auto-c3617/lg/lac-3900rn-p34658218/ |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc,nu stiu cum se aude nici una dintre ele,dar dupa criteriu,calitatea costa,sa merg pe cele acces? mai astept inca 2-3 pareri,merg pe mana voastra nu ma prea pricep. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dai un search pe forum si ai sa vezi ca multi si-au dat deja cu parerea...
Mai citeste cateva thread-uri si o sa vezi ca ai sa gesesti ce cauti! |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | Dai un search pe forum si ai sa vezi ca multi si-au dat deja cu parerea...
Mai citeste cateva thread-uri si o sa vezi ca ai sa gesesti ce cauti! |
da,m-am uitat si ma uit in continuare,dar o recomandare directa niciodata nu strica,pt sistemu de 16.5 pe fata am nevoie de inele? am citit undeva ca intra dar nu mai poti pune capacele peste.
iar pe spate as putea pune :spl dinamics de 20 cm (100w rms)?,in loc de acele sony xplode care spuneam ca sunt ft uzate.boxele spl mi le da un prieten. |
|
| Sus |
|
 |
gaby0007 Pasionat
Data înscrierii: 24/Iun/2011 Mesaje: 72 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 12, 2011 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salutari,am montat eu de cateva zile focalurile si le am amplificat,credema nu mai vrei difuzoare pe spate,suna foarte frumos si clar si sunt destul de puternice |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Lun Sep 12, 2011 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| gaby0007 a scris: | | Salutari,am montat eu de cateva zile focalurile si le am amplificat,credema nu mai vrei difuzoare pe spate,suna foarte frumos si clar si sunt destul de puternice |
Pe ce masina le-ai pus? ai insonorizat si usile? |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
|
| Sus |
|
 |
obie_triceps Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 12, 2011 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| spl dynamics |
|
| Sus |
|
 |
djryta
|
Trimis: Lun Sep 12, 2011 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| obie_triceps a scris: | | spl dynamics |
da,alea ma gandeam sa le iau,pacat ca nu sunt si aici pe be-loud.
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|