|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Tzapu14
Data înscrierii: 13/Dec/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Dec 15, 2010 8:39 pm Titlul subiectului: Sfaturi difuzoare Opel Tigra |
|
|
Am nevoie de parerea voastra. Ce difuzoare fata+spate sa imi pun pe tigra mea din 95? Tin sa precizez ca nu le am cu astea, de aceea am nevoie de ajutorul vostru. In masina difuzoarele sunt blaupunkt dar fac foarte urat cand dau ceva mai tare. Mp3-player Blaupunkt Rimini Mp27 4x45W. Bugetul este maxim 200 lei / setul. Credeti ca ar trebui sa cumpar difuzoare coaxiale sau sisteme? Am nevoie de cat mai multe pareri . Mersi |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 4:01 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
din ce-mi amintesc la tigra difuzoarele sunt de 16.5 cm..pe fata iti pui componente si pe spate coaxiale..din pacate bugetul e cam mic, mai bn renunta la alea de pe spate si ia-ti deocamdata doar componentele..
Vezi k it mai trebui e si o pereche de inele mdf ca opelul are niste boxe ciudate..ce se prind in 3 suruburi.,. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|