| |
| Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Oct 08, 2008 10:51 pm Titlul subiectului: sfaturi incinta |
|
|
Salut , detin un subwoofer alpine SBE-1243BR , modelul difuzorului este SWE-1243E . Problema este ca nu imi place cum se aude din cauza incintei, este prea mica si de tip bass reflex (se aud prea accentuat frecventele 50-80hz) . As vrea sa fac alta dar nu cunosc parametrii difuzorului si in cazul asta nici dimensiunile ideale ale incintei . Pun pret mare pe calitate, as vrea sa aud si sub 50hz , nu numai peste. Nu ma intereseaza spatiul ocupat in portbagaj , incinta poate sa aibe si 200 de L numai sa se auda bine .Va rog ajutati-ma. Daca se poate astept un raspuns cu masurile ideale pentru o incinta pentru acest difuzor .
subwooferul este ca acesta doar ca modelul fara plexiglas .
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am gasit tot ce imi trebuia aici |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea este sa il pui linistit la bursa si sa iti cumperi un difuzor fara incinta caruia sa-i faci tu una de cati litri vrei.
iar daca vrei un difuzor sa raspunda bine in frecventele joase, iti trebuie unul cat mai mare si cat mai de firma, eventual intr-o cutie tip tub patrat din mdf, cu portul de reflex fixat pe partea opusa difuzorului. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ori e tub ori e patrat? ori e cutie paralelipipedica? _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Oct 16, 2008 2:25 am Titlul subiectului: |
|
|
ma poate ajuta cineva cu o schita pentru incinta ? manualul cu parametrii difuzorului sunt mai sus .
cum se vede si din manual.. ar fi 3 tipuri , loud , normal si definition . prefer sa fie definition , sa se puna accent pe calitatea bassului , nu pe puterea lui .
multumesc frumos ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Oct 20, 2008 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
va mai intreb o data .
are cineva o schita de incinta 55-75L si port tunat 30-35 hz ?
mi-ar prinde super bine .
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|