| |
| Autor |
Mesaj |
wazzabi Pasionat

Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 63 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Dec 30, 2010 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand am desfacut masca falsa de la difuzor am vazut ca in spate este un burete asemanator cu acesta oare o fi insonorizant ?
da, pe fata de usa se prind..pai si in ce ar consta dificultatile ? |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Joi Dec 30, 2010 8:06 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
pai dak se prin pe fata de usa, cand difu canta toata fata de usa vibreaza...degeaba pui boxe bune ca sunet bun nevoie..ar trebui sa prinzi difu de tabla..mai bn uita-te la ''prezentari sisteme'i k sunt cateva golf 3 si vezi ce au facut baietii,... _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10"
Ultima modificare efectuată de către tonu_adrian la Joi Dec 30, 2010 8:07 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

|
Trimis: Joi Dec 30, 2010 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si nu se poate face o modificare sa se prinda mai in spate pe tabla sau ceva de genu ? nu as vrea sa am vibratii foarte mari ... adica vreau sa se auda cat mai bine ... |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci am montat mp3 playerul asta si astazi urmeaza sa montez difuzoarele astea (pana la urma pe astea le-am cumparat)
intrebare: voi avea nevoie de amplificator pentru difuzoare ? |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce,ce anume ti-a placut la ele?Ai primit sfaturi foarte bune in acest topic si ai ales total aiurea,de ce ai mai deschis topicul daca nu asculti sfaturile altora?In fine,sunt banii tai dar trebuia din start sa pleci cu ideea ca trebuie sa-ti iei cel mai bun produs in banii pe care-i ai.
Ontopic: un amplificator de 90-100w ar fi ideal |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cei de la be-loud m-au sfatuit sa le aleg... plus ca mi-au facut si o reducere ... stiu ca erau mult mai bune helixurile...dar au zis ca au nush ce probleme cu importatorul ... acum daca am gresit asta e ... nu mai am ce sa mai fac ... |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Beloud recomanda ce are pe stoc,produsele pe care trebuie sa le vanda,noi recomandam ce e mai bun,ce am ascultat,testat,comparat.
Oricum,mult succes |
|
| Sus |
|
 |
wazzabi Pasionat

|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
le-am instalat, claritate foarte foarte buna dar sunt profund dezamagit in privinta basului, aproape inexistent ... se pare ca portierele de golf 3 nu prea au incinta ... la cum se misca membrana trebuia sa bubuie ... singura solutie cred ca este sa montez un subwoofer cu amplificator si sa dau joasele mai incet pentru difuzoarele din portiere ...
sau poate o insonorizare facuta cum trebuie ar rezolva problema ? |
|
| Sus |
|
 |
|