|
|
|
Autor |
Mesaj |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Sâm Dec 11, 2010 12:43 am Titlul subiectului: sfaturi si pareri player nou |
|
|
Salutare lume!m-am plictisit de alpinu meu,un iva d106r....as vrea sa ii fac vant(d fapt,ar cam fi amanetat deja...) dar nu am idee la c player sa imi iau!!!
ceva sfaturi,ca idee pt 1DIN,ar fi binevenite!avantaje si dezavantaje,etc...
buget....cam pla 4-500e
am vazut un pioneer p9+procesor...nitel peste buget dar nah...poate se merita,nush!
sa va ajut nitel cam c caut la un aparat:
in primu rand,sa scoata pt spl!!!
in al 2lea rand,chiar dak nu sunt un "Sq-ist" si sunt nitel cam paralel in acest domeniu dar vreau sa invat!sa aibe reglaje pt cam orice kikitza,sa ma joc cu el,sa simt diferenta de sunet,c face asta,cealalalt etc.... |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Dec 16, 2010 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vrei 4 cai activ ? Daca raspunsul e da...atunci ia P9. Daca vrei sa-l folosesti in regim sistem de difuri + subwoofer, poti sa te limitezi si la ceva mai modest, nu merita sa tii P9 ca sa faca un highpass si un lowpass. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Joi Dec 16, 2010 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu sunt eu innebunit(inca...) cu sq-u...dar imi place sa mesteresc la ajustari,sa fie un sunet placut in masina,am inceput sa folosesc si time allogment! )
mai era asa ca alegere,din citite bineinteles:
alpine 9887
pioneer p88rs
pioneer p8600 |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 17, 2010 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea..... playerul se ia o data si nu se mai schimba .
nu are rost sa iei acum un player de 1000 ron si peste 2 luni sa-ti dai seama ca ai fi vrut ceva pe 4 cai... si sa stai sa vinzi playeru cu 700 ron ca sa mai pui 1300 peste...
ia direct p9-le
SIGUR nu o sa regreti banii investiti  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|