| |
| Autor |
Mesaj |
BorisFlokow
Data înscrierii: 12/Noi/2008 Mesaje: 13 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
BorisFlokow
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 3:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am uitat sa precizez ca vreau un sistem orientat spre SQ. In privinta difuzoarelor m-a sfatuit Alex Banu si sunt foarte multumit de rezultatele obtinute. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 3:40 am Titlul subiectului: |
|
|
pacat ca playerul are doar un pre-out . asta iti da toate planurile peste cap . daca dai off la power ic .. iti stinge amplificarea interna (atat) .
daca ai fi avut 2 pre-out.. ar fi super .
in ultima instanta ai putea folosi un adaptor de semnal high to low pentru front . |
|
| Sus |
|
 |
BorisFlokow
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca folosesc adaptorul High-Low pierd mult din calitate? Oricum se va auzi mult mai bine decat cu amplificatorul din HU (nu ?) si in momentul in care voi mai strange bani voi schimba HU-ul. De amplificator si subwoofer ce parere aveti? |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ai nevoie de adaptor de nivel..decat in cazul in care vrei sa ai control pentru sub altfel pe cele 2 rca-uri poti scoate semnal direct in amplif si sa faci filtrarea de acolo..o sa vezi ce si cum cand ne apucam de montat..
Trecerea pe un amplificator va fi o alegere f importanta intrucat sunetul se va schimba complet..
Bafta! _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
BorisFlokow
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi Alex pentru raspuns. As cam vrea control pentru SUB dar ma mai gandesc. Daca prin adaptorul de nivel pierd mult din calitate renunt la ideea cu adaptorul. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 03, 2009 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
aceeasi problema am avut-o si eu ... si stiu cum este , e nasol .
aveam un sony xplod cu un preout , amplif 4 canale magnat , sistem pe fata si subwoofer , ambele amplificate de amplif . iar mereu cand vroiam sa schimb setari trebuia sa ma bag prin portbagaj...pentru ca din hu daca modificam ceva.. se modifica sunetul si pe sistem si pe sub . |
|
| Sus |
|
 |
BorisFlokow
|
|
| Sus |
|
 |
BorisFlokow
|
Trimis: Sâm Ian 10, 2009 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am montat amplificatorul si subwoofer-ul. Rezultatul este unul foarte bun. Sunt absolut multumit de alegerea facuta. La capitolul cabluri am ales (mi-a ales Alex) Stinger. Cat de curand voi posta si o descriere a sistemului, in categoria corespunzatoare. |
|
| Sus |
|
 |
|