Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sfaturi sonorizare VW Passat Variant

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
tomo

Data înscrierii: 23/Dec/2010

MesajTrimis: Joi Dec 23, 2010 11:43 pm    Titlul subiectului: Sfaturi sonorizare VW Passat Variant Răspunde cu citat (quote)

Buna,pentru ca urmeaza sa imi iau permisul de conducere si am ceva bani pusi deoparte m'am gandit sa investesc in sonorizare.
Masina are 2 boxe pe fata si m'am gandit ca prima data ar fi bine sa iau 2 boxe si pentru spate.
Avand un buget de 650-700 de lei ce mi'ati recomanda.Vreau sa specific ca nu ma pricep deloc la sonorizari.Eu m'am gandit la un subwoofer si la un amplificator pe langa cele 2 boxe.Portbagajul e mare fiind masina combi si as vrea sa pastrez casetofonul original.
As vrea sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.
Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Dec 24, 2010 6:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma gandeam sa cumperi un alt sistem pe fata.... si un amplificator pe 2 sau 4 canale . difuzoarele care le ai acum pe fata... sa le pui pe spate .
cea mai ok solutie .
Sus
tomo

MesajTrimis: Sâm Dec 25, 2010 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M'am gandit sa imi iau un tub de bass ca doar am loc mult in potbagaj.
Eu nu ma prea pricep si poate o sa sune prostesc intrebarea asta dar tubul de bass se poate lega la amplificator si suna mai bine tub+amplificator?
Sus
tomo

MesajTrimis: Dum Ian 02, 2011 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
eu ma gandeam sa cumperi un alt sistem pe fata.... si un amplificator pe 2 sau 4 canale . difuzoarele care le ai acum pe fata... sa le pui pe spate .
cea mai ok solutie .

si daca aleg solutia recomandata de tine,pot dupa aceea sa leg si un tub de bass cand o sa fie fonduri?
Sus
light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Dum Ian 02, 2011 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, poti. daca ai player stock, si nu are iesri de preu sau de alt gen din fabrica, printr-un adaptor hi-low sau aplificator cu adaptor incorporat; sau daca ai ceva aftermarket care iesiri de preu in spate.

solutia data de pigo e de fapt un inceput foate bun in orice modificare. un sistem bun fata, eventual amplifcat, mutarea boxelor de fata pe spate, insonorizare habitaclului si daca mai simti nevoia, un plus de bas in portbagaj
Sus
tomo

MesajTrimis: Dum Ian 02, 2011 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

light_man a scris:
da, poti. daca ai player stock, si nu are iesri de preu sau de alt gen din fabrica, printr-un adaptor hi-low sau aplificator cu adaptor incorporat; sau daca ai ceva aftermarket care iesiri de preu in spate.

solutia data de pigo e de fapt un inceput foate bun in orice modificare. un sistem bun fata, eventual amplifcat, mutarea boxelor de fata pe spate, insonorizare habitaclului si daca mai simti nevoia, un plus de bas in portbagaj

insonorizarea doar usilor fata sau si a celor de pe spate?
Sus
light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Dum Ian 02, 2011 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer Laughing ?
la mine is doua cai: 1. ai multi greieri prin masina din n motive => faci toata masina; si 2. ai masina in stare buna si te rezumi momenta la usi, cel putin pana pui un sub, si eventual acoperi mici greieri, de prin habitaclul principal.

preferabil ambele daca este buget, faci din timp o chestie pe care oricum vei ajunge sa o faci...pun pariu!
Sus
tomo

MesajTrimis: Lun Ian 03, 2011 12:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

light_man a scris:
sincer Laughing ?
la mine is doua cai: 1. ai multi greieri prin masina din n motive => faci toata masina; si 2. ai masina in stare buna si te rezumi momenta la usi, cel putin pana pui un sub, si eventual acoperi mici greieri, de prin habitaclul principal.

preferabil ambele daca este buget, faci din timp o chestie pe care oricum vei ajunge sa o faci...pun pariu!

pff....poi greieri sunt si acum....
acum na,nu poti sa ai si performanta si sa nici nu investesti bani.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum