Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sharp C440

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
dragoi

Data înscrierii: 23/Oct/2008

MesajTrimis: Mar Aug 18, 2009 11:34 pm    Titlul subiectului: Sharp C440 Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am un minisistem Sharp C440 2x50W caruia ii folosesc o intrare aux-in pe pc. De la un timp nu mai am bass deloc. Mai exact daca dau pe video 1 (intrarea auxiliara de pe pc si am in spate ambele mufe rca puse, se aud numai inaltele, daca scot una din mufe, se aude normal (si joase), dar bineinteles doar la un difuzor. Daca dau pe mono, apoi stereo, se aud ambele difuzoare normal, dar e enervant ca totusi nu este stereo deoarece e doar o mufa bagata. Nu conteaza daca este mufa pentru stanga sau dreapta are acelasi efect. Ce sa fac sa se auda normal ca inainte (sa fie ambele mufe bagate si sa se auda si bass-ul)? Multumesc. Sper ca ati inteles.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2009 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai umblat cumva in boxe?....sunt legate in antifaza?
Sus
dragoi

Data înscrierii: 23/Oct/2008

MesajTrimis: Mie Aug 19, 2009 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat. Era ciupit cablul de la pc. Multumesc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum