| |
| Autor |
Mesaj |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 10:30 am Titlul subiectului: Shoda Fabia hatchback |
|
|
Buna, am o rugaminte mare la voi : am nevoie de un sfat pentru configurarea unui sistem pentru masinuta astfel incat sa am un sunet de buna calitate, fara a pune si un amplificator suplimentar.
In prezent masina are 8 difuzoare stock: 2 tweetere in usile fata in dreptul oglinzilor si 2 tweetere in usile spate in dreptul manerului de deschidere usa, 2 difuzoare de 165mm in usile fata si 2 difuzoare de 100mm pe lateralul portbagajului in spate.
HU este un LG M3600R primit bonus la cumpararea masinii , putere maxima 4X50W ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/LG/LAC-M3600/ ).
Intrebare 1). ar trebui neaparat schimbat HU , sau ar merge si acesta ?
2). ce difuzoare ar merge pe masinuta ? Pe fata as putea sa mentin actualele tweetere si sa montez doar noi difuzoare in usi sau ar fi mai indicat un sistem ? Pe spate difuzoarele as vrea sa le montez pe placa de la portbagaj si atunci ar merge niste coaxiale ( 2 sau 3 cai ) , mentinand si tweeterele din usile spate ?
Mulrumesc foarte mult. |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa mergi pe alpine... cred ca e cea mai buna solutie de banii astia. plus ca le-am auzit si mi-au placut. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
la ceeasi bani iti poti cumpara HERTZ dsk 165 si crede-ma ca sunt cu mult peste alpine...Le-am auzit pe aman2...parerea mea este HERTZ...xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
totusi, forumul acesta e unul privat, este legat de magazinul Be-Loud, deci nu prea e indicat sa-ti faci vanzare/reclama. _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar, Hertz dsk ar fi o alegere foarte buna. la fel ar fi si Focal Acces. iti recomand, indiferent de alegere, sa fie sistem, deci sa schimbi si tweeter-ul. daca pe spate alegi coaxiale, nu iti recomand in schimb, sa folosesti si tweeter-ele originale, mi-e teama ca ai avea deja cam multe inalte. Playerul ales e excelent.
inca ceva, incearca , inainte sa cumperi difuzoarele, sa verifici profunzimea maxima suportata de locasurile difuzoarelor. majoritatea difuzoarelor aftermarket au magnetii mai mari, avand de multe ori o profunzime (sau diametru al magnetului) mai mare decat al celor originale. nu putine au fost cazurile in care s-au necesitat adaptoare, sau alte modificari, pentru a putea fi montate noile difuzoare. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate fara adaptari nu prea am din ce sa aleg ...
Oricum la mine adancimea max la care incap difuzoarele pe usile fata este de 60mm. Hertz-urile au 61mm. Ar putea fi o problema ??? |
|
| Sus |
|
 |
Alberto
Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am skoda fabia dar sedan. am cumparat un pioneer 2920 mp (taste verzi). HU a fost montat de cei de la care l-am cumparat. problema e ca la tweeterele din spate nu am sunet. stie cineva de ce?  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Noi 21, 2007 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru 1 mm iti faci probleme?
acel mm se poate rezolva si cu 0 saiba!  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
|