Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

si eu am facut comanda tot fara raspuns!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
raveru

Data înscrierii: 13/Mai/2007
Locație: cluj

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 10:50 am    Titlul subiectului: si eu am facut comanda tot fara raspuns!!! Răspunde cu citat (quote)

au trecut 3 saptamani de cand am facut o comanda si nici un raspuns asa ca am crezut ca nu este pe stoc ieri am mai facut o comand da tot asa nici un rapuns am incercat sa sun sa vad daca sunt pe stoc da nici la telefoane nu rapunde nimeni???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am sunat luni dimineata, am intrebat daca au pe stoc difurile, marti dimineata le-am avut acasa Cool si stau la 400 km de Bucuresti. Mai incearca la telefoane
Sus
MAXRO
Pasionat

Data înscrierii: 20/Apr/2007
Locație: brasov

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am facut o comanda ,o configuratie de 8ooo ron , de fiecare data cand sunam ziceau ca o sa ma sune sa stabilim data montajului , trecuse o luna si nu m-au sunat niciodata, asa ca m-am dus la alta firma si mi-am luat ce aveau ei pe stoc in ziua respectiva,si acum regret ca cei care mi-au facut montajul mi-au facut o mare varza ,nu mai zic ca am luat payerul http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P88RS/ sau chinuit sa faca setarile dar degeaba cand am ajuns acasa a trebuit sa dau reset pt ca se auzea extraordinar de prost si sa incep setarile din nou. Pacat, am vazut ca cei de la be loud se pricep in domeniu car hifi si am crezut ca chiar fac asta "DIN PASIUNE PENTRU SUNET", probabil ca sunt unii pe care lii se pun lor pata si nu vor sa-i serveasca!
Sus
raveru

Data înscrierii: 13/Mai/2007
Locație: cluj

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat ca eu stau la 600 km de bucuresti poate diferenta d distanta i descurajeaza faza e ca intr-un final mi-au raspuns si intrun final miau spus ca nu avem pe stoc si ca luni-marti primesc si ca sa sun am zis ca sa nu mai sun ca si asa nu PREA raspund si leam spus sa-mi trimita un mail da sunt f curios daca trimit sincer nu prea cred da asa cum e romanu obijnuit spera si nici de montaj nui vorba ca cemi tre mie mi le pot monta si singur i un mpx 255 deala cu sw da in fine o sa postez iara marti cand "primesc raspuns" si i curioasa treaba ca la uni le trimite creca le are pe stoc la care nu i tot duce cu zaharelu pana le au pe stoc sau ....
Sus
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stocul lor cred ca nu este foarte bogat...doar cateva produse care se vand bine...Tu vrei nush ce subwoofer il comanzi si totodata il comanda si ei mai departe la producator...Cred ca asa sta treaba Rolling Eyes ...Cred...Cat despre faptul ca nu raspund la telefoane si la mail-uri asta am observat si eu si ar trebuii facut ceva cu asta chiar daca sunt foarte ocupati oamenii si le dau dreptate. Numai bine Rolling Eyes
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum