Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Siguranta a picat instant

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
beck1392

Data înscrierii: 18/Iun/2018
Locație: Zalau

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2018 9:58 am    Titlul subiectului: Siguranta a picat instant Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua

Am un sw cu amp incorporat (putere max 800 watt),l-am montat pe masina,am folosit un kit de cabluri,cele de masa si alimentare de 4awg iar siguranta de pe cablul de alimentare de langa baterie este de 60A.Problema e ca dupa ce am finalizat montajul mai ramanea sa pun borna negativa la baterie,cand apropiam de baterie scotea niste scantei iar cand am conectat borna siguranta de pe firul de alimentare a "puscat" instant,care ar putea fi problema sa fie de la siguranta,face cablul scurt undeva sau sa fie de la sw in sine?

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2018 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pune un multimetru setat pe dioda pe cabluri si vezi daca sunt in scurt.
beck1392

Data înscrierii: 18/Iun/2018
Locație: Zalau

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2018 12:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am verificat firele de alimentare,pamantare si nu au scurt.Apoi am verificat difuzorul care functioneaza,problema este la amplificatorul incroporat.O sa renunt la el si pun eu un amplificator separat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum