|
|
|
Autor |
Mesaj |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 8:37 am Titlul subiectului: Sigurante fuzibile amplificator |
|
|
JBL GTO 75.4 vine cu doua sigurante de 30A fiecare. In brosura scrie ca poate debita max 85A, asadar apare o diferenta de 25A. Sigur, nu cred sa ajung in postura de a da blana pe ambele canale, la 14,4V pt a consuma 85A, insa am preferat sa-i pun 2 sigurante de 40A fiecare.
Am cabluri de alimentare suficient de groase, problema este ce valoare ar trebui sa aibe siguranta de pe cablu? 60A? 80A?... |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 10:28 am Titlul subiectului: Re: Sigurante fuzibile amplificator |
|
|
pune de 60Ah, e mai sigur, aceeasi treaba o am si al meu, are 2 sig de 30 Ah, si e mai sigur sa-i respect valoarea. ce rost are sa-i pun siguranta mai mare, daca oricum se vor arde alea inainte? in plus, in cazul unui scurt pe traseu pana la ampli, pana arzi siguranta de 80 Ah nenorocesti bateria (acuma in functie si de baterie) |
|
Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
sigurantele in general suporta curenti ceva mai mari decat cei inscrisi pe ele , asta pentru perioade scurte de timp deci eu as zice sa o lasi asa cum este ea !
siguranta de pe cablu as zice sa fie tot de 60A .... eu asa am : pe cablu 1x60A si pe amplificator 2x30A
PS:amplifu nu e JBL gto75.4 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|