Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sigurante fuzibile amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 8:37 am    Titlul subiectului: Sigurante fuzibile amplificator Răspunde cu citat (quote)

JBL GTO 75.4 vine cu doua sigurante de 30A fiecare. In brosura scrie ca poate debita max 85A, asadar apare o diferenta de 25A. Sigur, nu cred sa ajung in postura de a da blana pe ambele canale, la 14,4V pt a consuma 85A, insa am preferat sa-i pun 2 sigurante de 40A fiecare.
Am cabluri de alimentare suficient de groase, problema este ce valoare ar trebui sa aibe siguranta de pe cablu? 60A? 80A?...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 10:28 am    Titlul subiectului: Re: Sigurante fuzibile amplificator Răspunde cu citat (quote)

pune de 60Ah, e mai sigur, aceeasi treaba o am si al meu, are 2 sig de 30 Ah, si e mai sigur sa-i respect valoarea. ce rost are sa-i pun siguranta mai mare, daca oricum se vor arde alea inainte? in plus, in cazul unui scurt pe traseu pana la ampli, pana arzi siguranta de 80 Ah nenorocesti bateria (acuma in functie si de baterie)
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sigurantele in general suporta curenti ceva mai mari decat cei inscrisi pe ele , asta pentru perioade scurte de timp Confused deci eu as zice sa o lasi asa cum este ea !

siguranta de pe cablu as zice sa fie tot de 60A .... eu asa am : pe cablu 1x60A si pe amplificator 2x30A Rolling Eyes

PS:amplifu nu e JBL gto75.4
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum