| |
| Autor |
Mesaj |
catalinclio
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 11 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 2:22 pm Titlul subiectului: SISTEM 2 COMPONENTE - CLIO BICORP |
|
|
Va cer parerea...iar
Va rog sa-mi spuneti daca pt un HU Sony 4x52 merita sa investesc mai mult decat astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/MP_2.13/
As vrea doar sa se auda mai bine decat sistemul stock.
Ma gandeam ca ascultate fara amplificare nu se merita sa iau DLS,JBL,MTX sau altceva...mai scump. Ce ziceti? Multumesc anticipat _________________ CLIO 16V |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 2:55 pm Titlul subiectului: Re: SISTEM 2 COMPONENTE - CLIO BICORP |
|
|
cam asa ceva. poti lua in calcul si sisteme de la coustic sau blaupunkt, sau daca-ti poti permite, chiar si focal acces se descurca bine pe player. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
catalinclio
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 11 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles dar in concluzie...sunt bune de ceva MAC AUDIO astea? _________________ CLIO 16V |
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un sfat : cel mai ieftin iesi daca iei lucrul mai scump . Mai bine iei un set mai scump dar de calitate :DLS , Hertz , Focal etc .Nu te baza pe faptul ca daca este aftermarket suna mai bine decat standard . Difuzoarele standard sunt slabe dar sunt calculate la fix pe portiera (incinta) si pe HU in timp ce cele de aftermarket nu sunt . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
fredi
Data înscrierii: 01/Apr/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 12:44 am Titlul subiectului: raspuns |
|
|
din astea am si eu anul trecut am dat preti dublu in magazin si nu recomand nimanui sunt foarte slabe nici nau sunet bun  _________________ fredi |
|
| Sus |
|
 |
fredi
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 12:47 am Titlul subiectului: raspuns |
|
|
din astea am si eu anul trecut am dat preti dublu in magazin si nu recomand nimanui sunt foarte slabe nici nau sunet bun  _________________ fredi |
|
| Sus |
|
 |
fredi
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 12:47 am Titlul subiectului: raspuns |
|
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 2:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| around the world a scris: | | Un sfat : cel mai ieftin iesi daca iei lucrul mai scump . Mai bine iei un set mai scump dar de calitate :DLS , Hertz , Focal etc .Nu te baza pe faptul ca daca este aftermarket suna mai bine decat standard . Difuzoarele standard sunt slabe dar sunt calculate la fix pe portiera (incinta) si pe HU in timp ce cele de aftermarket nu sunt . |
ai dreptate, dar multi incepatori cred ca acei 50 sau 52w cat scrie pe un mp3 sunt w rms, dar nu sunt rms
sau mai rau, alti incepatori cred ca daca cumpara boxe de 100w rms se aud mai bine ca cele de 50w rms puse pe un mp3 tot de 20w
de ce sa mint, si eu gandeam candva cam la fel pentru ca eram invatat cu scule technics, nu cu producatori care se lupta pt o imagine buna
ideea e ca daca vrei sa se auda cat de cat bine doar pe amplificarea mp3-ului, cumpara boxe apropiate ca putere, adica de puterea de 20w si mergi pe focal acces, mtx sau jbs seria CS |
|
| Sus |
|
 |
|