|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ionutui_neagu
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 7:14 pm Titlul subiectului: sistem audio Dacie Berlina 2007 |
|
|
Eu am o Dacie Berlina din 1997 si vreua sa ii pun un sistem audio ,compun din mp3 playera auto , 2 boxe rotunde pe fata + 2 twetere si 2 boxe ovale. Nu vrea sa ii pun amplificator sau subwofer ,dar ce amplifica HU.
Nu vreau putere a sunetului,cat vreau claritate
Dispunde de 800 ron pentru sistem !
Vreau sa inlocuiesc vechiul sistem audio cu unul nou, inclusiv sa schimb cablurile intre boxe .
Eu am acum pe masina un casetofon Daewoo si 4 difuzoare ,2 pe fata si 2 pe spate ,dar sunt difuzoare din alea ieftine , cred ca toate sunt 40 -50 ron.
Si casetoful este cam varza ,nu se aude deloc bine ,casetofonul nu merge ,doar ma bucur ca se aude si radioul , ca trebuie sa ai o muzica la drum lung,mai ales cand mai conduci si singur.
Eu am cumparat Dacia in septembrie 2005 ,si casetofonul si difuzoare etau montate pe masina ,de la fostul proprietar.
Va rog sa ma ajutati ! Nu prea sunt in tema cu partea de sonorizare auto si nu ma pricep prea bine !
Multumesc frumos ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|