| |
| Autor |
Mesaj |
adyy48
Data înscrierii: 19/Dec/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 11:51 pm Titlul subiectului: Sistem audio defect |
|
|
Am un home cinema samsung ht-p1200 la care s-a ars dvdplayerul. Subwooferul cu amplificatorul nu au nimic. Am desfacut subwooferul si am legat firele care veneau de la dvdplayer la o mufa jack pentru a le putea conecta la calculator. Volumul boxelor se regla din dvdplayer, boxele se aud mult mai incet decat inainte. La cablul care venea de la dvdplayer la subwoofer pe langa cele 5 boxe si difuzorul de la subwoofer mai sunt 3 cabluri clk,data,ce. (inscriptii de pe pcbul de la amplificator)
Sti cineva cum pot sa reglez volumul?
In fiiserul de mai jos este manualul de service de la homecinema.
http://dl.fisier.ro/files/crrab4e1dnr8jmd/HT-P1200.zip.html |
|
| Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 12:00 am Titlul subiectului: sal |
|
|
Din cate mai stiu si eu PC nu scoate foarte mult pe iesirea audio doar daca ai o placa de sunet mai buna, in principiu dvdpl. scoate undeva la 3V pe iesire care te ajuta mult pentru amplificator si logic sa sune mai tare dar PC nu scoate 3V si se aude mai incet problema o rezolvi cu un preamplificator parerea mea .Dar mai asteapta si alte opinii. Bafta _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
| Sus |
|
 |
adyy48
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Am mai citit si eu despre amplificatoare si am ajuns la aceasi concluzie cu preamplificatorul....
Acum urmeaza sa ma gandesc de care imi iau....stereo sau 5.1.
Ai idee cam ce placa audio mi-ar fi suficienta? |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| iti iei 3 pre-amplificatoare stereo |
|
| Sus |
|
 |
adyy48
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce putere trebuie sa fie preamplificatoarele?
Am gasit Toshiba Aurex SY-335 la 200ron. Nu ma intereseaza 5.1 sau ceva de genul vreau doar sa am calitate si bass pentru muzica asta e tot ce ma intereseaza.
Bugetul ar fi cam 400-500 ron daca gasesc ceva care sa ma faca sa dau banii astea. |
|
| Sus |
|
 |
adrianfabian
Data înscrierii: 31/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: prahova
|
Trimis: Mie Dec 22, 2010 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| dupa cum am vazut in pdf-ul pus la dispozitie de tine (mare lucru ca il ai) tu ai etajul final realizat cu TAS5121 care este un circuit de amplificare digital , si nu prea poti sa il preamplifici asa usor ca si cum ai avea un amplificator clasa AB sau altele cu intrare analogica. Parerea mea este ca cu 400 de roni poti sa iti repari dvd-ul si sa il folosesti pe tot asa cum era el la inceput, si sa folosesti intrarile de rca pentru semnal din PC. Varianta cu 3 preamplificatoare cade din start pentru ca tie nu iti trebuie doar nivel de semnal mai mare ( 3 volti); pentru a avea putere la iesirea amplificatorului tie iti trebuie un controller digital care sa iti deschida acest circuit mai special. Nu vreau sa te dau opresc ,dar asta este parerea mea. |
|
| Sus |
|
 |
adyy48
|
Trimis: Mie Dec 22, 2010 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
am incercat sa repar dvdplayerul dar se tot arde sursa care a fost principalul motiv din cauza caruia credeam ca nu functioneaza dar are mai multe chestii arse in el....
ma gandeam sa cumpar un amplificator Pioneer VSX 915 |
|
| Sus |
|
 |
ussser
Data înscrierii: 09/Feb/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Feb 09, 2011 1:34 pm Titlul subiectului: samsung |
|
|
Buna,
Am un samsung asemanator, tot cu probleme. Cum putem lua legatura?
Ma intereseaza niste detalii legat de problema de la tine.
Mersi,
Alex |
|
| Sus |
|
 |
|