Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio Golf 5 (hatchback) (mini-upgrade)
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
soundwave

Data înscrierii: 03/Aug/2014

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2014 6:37 pm    Titlul subiectului: Sistem audio Golf 5 (hatchback) (mini-upgrade) Răspunde cu citat (quote)

Salut,
sunt nou pe forum si va spun de pe acuma ca is umpic "paralel" cu lumea audio Smile), de aceea apelez la voi in speranta ca ma veti putea ajuta. Smile
bun, vorbim aicea despre un golf 5 (fabricatie:octombrie 2005) care a venit din fabrica cu un blaupunkt (radio-cd player aftermarket) cu boxe doar pe usile din fata... 3 pe fiecare usa( la oglinda e tweeter-ul, jos e bass-ul si la mijloc mai e o boxa dar nu stiu de care, repet toate sunt stock)

De curand blaupunkt-ul a "decedat" si as vrea sa il schimb cu un player dintre urmatoarele marci :
1.Pioneer
2.Sony
3Kenwood

si totodata as dori sa montez si boxe pe portierele din spate in golf.

Bugetul ar fi cam de 500 de ron cu totul, nu am nevoie de audio puternic, vreau doar sa se auda bine(bine=clar la volum mediu), is genul de persoana care da volumul mai tare doar cand urmeaza o piesa preferata... in rest il folosesc la medium...

Orice propunere e bine venita, si daca e alt player inafara de cele mentionate mai sus, o singura conditie am: player-ul sa aiba mufa USB!.

Multumesc frumos si anticipat !!
Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2014 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SALut,

UIte, ca player alegi care iti place mai mult...poti sa te uiti la review-uri pe you tube sa-ti faci o impresie, cred ca majoritatea iti vor recomanda sa mergi pe kenwood in banii astia..dar dupa mine..eu zic sa alegi pe cel care te atrage mai mult si care se incadreaza mai bine in bord, la kenwood tot acelasi player poti alege cu ce culoare a luminilor vrei tu. cred ca tot pe kenwood as merge si eu in cazul tau..ai luminile albastre cu rosu la bord??

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-120Y/
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-160Ui/

uita de sony!

ca boxe..pe spate ceva coaxial, dar nu ai zis ce dimensiune au? 16 cm sau 13? banuiesc ca pe 16 cm, in ordinea calitatii
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-165.3/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/GTO/GTO6528S/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/CS/CS-6/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/APM-Fire/APM-Fire-16.2/

La difuzoare eu as merge pe hertz sau jbl.

ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2014 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, din ce ai descris tu acolo ai un sistem pe 3 cai in portierele din fata, nu stiu cat de bun e ca nu am ascultat asa ceva dar sa nu cumva sa faci greseala sa-ti iei boxe pe spate. Ia-ti un player potent, poate difuzoarele alea au cat de cat potential si vei putea sa scoti un sunet care sa te multumeasca cu noul player. Orienteaza-te spre Kenwood, Pioneer sau Alpine (nu neaparat ordinea asta) dar numai nu Sony. Toate au USB asa ca nu-ti face griji in privinta asta.

Inca un lucru, boxa aceea din mijloc e media.
Tu nu cumva la momentul actual ai player 2din ? Cred ca-ti va trebui o rama adaptoare la 1din !
Eu totusi nu-nteleg cum e player-ul acela aftermarket daca a venit din fabrica ?!?

soundwave

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2014 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@alecspc
da luminile sunt albastru cu rosu cifrele is cu albastru si acele is rosii in rest predomina albastrul, in rest doar la clima butoanele cu text is iluminate cu rosu

@ionuutzuu

am atasat cateva poze pentru radio-ul aftermarket
masina e cod motor bru 1.9 tdi de 90 cai au fost proiectate ca fiind niste golfuri low cost, banuiesc ca din cauza asta a venit fara radio.
m-am exprimat gresit mai sus, fostul proprietar la pus...

Ionut de ce imi zici sa nu pun boxe pe portierele din spate?

si dintre pioneer si kenwood ce sugerati? alpine am observat ca deja e in alta clasa cu preturile...

golf 1.jpg
 Description:
 Filesize:  55.02 KB
 Viewed:  355 Time(s)

golf 1.jpg

golf 3.jpg
 Description:
 Filesize:  52.9 KB
 Viewed:  327 Time(s)

golf 3.jpg

Ultima modificare efectuată soundwave la Dum Aug 03, 2014 11:35 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2014 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

soundwave a scris:
de ce imi zici sa nu pun boxe pe portierele din spate?

Deoarece e mult mai bine sa iei un player mai potent decat ceva slab cu care sa nu poti misca nici macar difuzoarele din fata. Cele din spate in cazul tau sunt strict pt. pasageri, nici macar bass nu poti scoate din ele cum se intampla in cazul celor ovale montate in polita din spate la masinile de tip sedan.

Imprumuta un player ok de la un prieten de test si vei vedea diferenta chiar si pe boxele alea care au 1 deceniu. Daca pe viitor iti iei un alt sistem pe cai cai si-l si amplifici si nu esti impatimit de bass sau pitici pe cap pe parte de surround (cum am eu, din pacate) nimic nu-ti mai trebuie !

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2014 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in 500 lei cat are el buget ce player potent poate sa-si ia??? sau crezi ca e vreo diferenta de sunet intre acel kenwood de 270 lei si un player de 500 lei? nici una.

prima data ia un player din cele de mai sus..si vezi cum se aud dif-urile de pe fata..s-ar putea sa-ti doresti sa le schimbi si sa nu mai pui pe spate.

sau ma rog ia un player in 500 lei dar diferenta de sunet nu va fi intre ele..abia de la 800 de lei in sus poti sa zici ca suna altfel..

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 8:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DiferențĂŁ e și Ăźntre douĂŁ playere de 300 de lei de ia firme diferite dacĂŁ e s-o luĂŁm așa deoarece nu sunt folosite același plĂŁci de sunet, finali deci cu totul alte componente!
soundwave

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun baieti am inteles problema cu boxele cum sta. Atuncea o ultima cerinta as avea.
Voi ce ati alege, Kenwood sau Pioneer?
(Banuiesc ca daca au usb pot sa redea toate muzica de pe android sau iphone).
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu toate redau de pe android..sa inteleg ca bugetul pt player e 500 lei? De unde esti? Nu poti sa mergi undeva sa le asculti si sa butonezi ambele branduri ? Cel mai indicat ar fi sa mergi undeva si sa probezi pe masina ta un kenwood si un pio si cumperi ce ti se pare ca suna mai bn.
soundwave

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Is din tg-mures, pentru un player as da intre 300-400 de ron..
Cum spuneam mai sus nu am nevoie de ceva Pro, vreau sa se auda cat de cat bine si sa fie o marca calumea...
Problema e ca aicea in mures pe la magazinele astea mari nu se prea gaseste Kenwood.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DAca nu ai ceva aparte pt pioneer sau nu esti chitit pe firma asta , se zice ca modelul asta ar fi best buy..daca nu ai nevoie de cd http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-361SD/

daca ai nevoie musai de cd , un model f interesant care are si telecomanda
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KDC-130Y/

intre astea doua orice ai lua nu ai cum sa dai gres.
la ambele reglezi culorile cum doresti, ar da f bine in bordul tau. (nu-mi place un player argintiu intrun bord negru)

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hehe, ai facut o recomandare fix de ce am dat eu comanda Very Happy Primu' link.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa-mi spui ce parere ai, eu inca nu am ajuns pe la suceava sa le ascult, fara sa ascult nu mai iau absolut nimic.

bine, tu ai avut kenwood si stiai deja care e sunetul.

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tocmai de asta am mers tot pe Kenwood, plus ca toti se plang de Alpine ca nu mai e ce a fost, ca sunt defapt Panasoanice de proasta calitate. Mi-au zis multi sa merg pe piata SH ca nou nu gasesc nimic bun din seriile astea noi de la ei.
soundwave

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2014 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam intre astea 2 am ramas

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-120Y/

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-361SD/

dar cred ca il iau pe primul, al doilea vad ca are doar o mufa de sd card si iluminare variabila in plus... mufa e de ajuns cea de usb si iluminarea cred ca e ok albastru nu cred ca as opta pentru alta culoare avand in vedere ca la mine predomina albastru in masina
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum