Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem Audio - Intrebare compatibilitate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Deity

Data înscrierii: 28/Ian/2012
Locație: Romania

MesajTrimis: Sâm Ian 28, 2012 3:27 pm    Titlul subiectului: Sistem Audio - Intrebare compatibilitate Răspunde cu citat (quote)

Buna seara. Doresc sa achizitionez un sistem audio pentru un Chevrolet Lacetti Sedan. Bugetul este de 1600 RON maxim. Treaba sta in felul urmator, eu nu ma prea pricep la electronica sau chestii similare, si vreau sa stiu daca se potrivesc unele cu altele, nu se arde nimic etc.
Ca bass eu zic ca acesta ar fi ok desi nu sunt destul de sigur: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Road_Thunder/Bass_Pack_RTP2000

Ca radio mi se pare perfect: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-3054UG/

La boxe nu m-am hotarat inca si de aceea am nevoie de sfatul vostru, dimensiunile sunt : 16.5cm fata / 13cm spate. Daca exista un setup mai bun in banii astia, fata de ce am zis eu va rog sa-mi spuneti.

Mersi frumos, astept un raspuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum