|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bebe_boy
Data înscrierii: 20/Feb/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 6:04 am Titlul subiectului: sistem audio logan |
|
|
sal!
nu sunt un cunoscator asa ca apelez la voi,poate ma ajutatzi!
as dori sa instalez un sistem audio pe un logan si as vrea niste pareri, sfaturi.ceditu ar fi in jur de 1000Euro nu mai mult si as vrea tot tacamul..boxe fatza, spate,subwoofer,statzie(cred k e cazul pt sub..)mp3 player....as dori sa sune destul de bine...
eu mam uitat p be-laud si miam facut o parere de necunoscator ..asa k need help..
boxe: infiniti sau jbl?
nr. boxe: e recomandat sa pun in toate usiele plus in spate la luneta?
mp3:alpine sau pioneer k sony am vazut k nu prea e recomandat de voi
multzam mult si astept sfaturile voastre |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
bebe_boy
Data înscrierii: 20/Feb/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 6:22 pm Titlul subiectului: multzumesc |
|
|
ms mult pt sugestie...trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fie nevoie de atatea componente..dar is sigur ca merita.astept si alte opinii
mai am o intreb..>am intzel treaba cu lasatu liber al gaurilor de pe spate la luneta dar as putea sa instalez si in portierele din spate inca 2 boxe?
ce implica instalarea unor boxe infiniti kappa de 13 cm...cele de 85 W RMS...nu e imortant SPL? acestea au 94 db dc nu ma insel...
astept sugestii! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: Re: multzumesc |
|
|
problema cu SPL-ul declarat de producatori e ca fiecare masoara dupa cum il doare capul. nu prea poti compara ce declara jbl/infinity sa zicem cu ce spune DLS/focal sau jl de exemplu. ia desfa putin fetele de usi din spate sa fi sigur ca-ti vor intra difuzoare acolo. in plus, dubleaza insonorizantul, daca nu vor canta usile mai tare ca difuzoarele. pentru frecventele medii si inalte, focal-urile de mai sus sunt suficiente. eu zic sa faci sistemul asa, si abia daca vei considera ca nu ai medii/inalte suficiente, sa te apuci sa tai fetele de usi.
gaurile din spate sunt utile pentru a lasa portbagajul sa comunice mai bine cu habitaclul, vorbim aici de un sedan cu portbagajul inchis fata de restul masinii. bine, asta nu inseamna ca nu poti pune niste capace de difuzoare de 20 cm acolo, sa mascheze gaurile. eu am tot logan si pe capace scrie SAL ...pentru derutarea hotilor _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|