|
Autor |
Mesaj |
obrazNICK
Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 4 Locație: Tulcea
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 9:12 pm Titlul subiectului: Sistem audio Matiz |
|
|
M-ar interesa si pe mine un sistem de boxe pt un Matiz , as vrea pe spate 2 ovale (3 cai) si pe fata ceva cat mai bune , nu ma pricep absolut deloc , o suma limita ar fi cam maxim 2.5 - 3 mil
HU am , un mp3 player Panasonic nush exact ce model stiu ca a fost vreo 3.5 mil acum 2 luni (din Metro)....
Eu m-am uitat la voi pe liste si mi-ar fi facut cu ochiul pe spate niste Mac Ovale si pe fata tot mac audio ... merita ? sau ce sa pun ?
Multumesc anticipat , astept rasp cat mai urgent _________________ It`s my world baby , you`re just in it |
|
Sus |
|
 |
obrazNICK
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ascult toate genurile de muzica
Ce imi recomandati voi in 2.5 - 3 mil maxim .... sa sune cat mai tare dar sa nu haraie , nu sunt f pretentios , sa sune bine vreau . _________________ It`s my world baby , you`re just in it |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
obrazNICK a scris: | Ascult toate genurile de muzica
Ce imi recomandati voi in 2.5 - 3 mil maxim .... sa sune cat mai tare dar sa nu haraie , nu sunt f pretentios , sa sune bine vreau . |
boxele banuiesc ca le vei lega la Panasonic , fara aplificare nu ?
Si dane si niste dimensiuni la boxele de pe fata . |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sfatul meu e sa iti ei 2 boxe pe fata destul de puternice cat sa te multumeasca iar pe spate sa renunti la cele 2 ovale si sa iti ei un sub
am un prieten cu matiz si are linia Sony si se aude destul de frumos
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/SONY/XS-F1024/ sau de ce nu si JBL care au bass-ul mai placut si mai pui un ban si iti ei si sub+statie |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:02 pm, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
obrazNICK
|
Trimis: Mar Dec 12, 2006 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci matizul meu e dinala coaja nu are nici locuri pt boxe fata nici placaj pe spate , o sa fac eu unul din pal si pe margine o sa pun niste bureti ceva nush ma mai gandesc sa nu faca urat
mi s-a recomandat pe fata Blaupunkt GTx 132 si pe spate BGx 693
Ce parere aveti , si inca ceva , pe fata la matiz nu incap boxe de 13? _________________ It`s my world baby , you`re just in it |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|