| |
| Autor |
Mesaj |
ionutui_neagu
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 40 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 7:36 am Titlul subiectului: sistem audio pe o dacie berlina |
|
|
Buna ziua ! Am o dacia Berlina din 1997 . Vreau sa imi pun sistem audio pe masina !. Vreau sa se auda clar sunetul ,sa fie o calitate a sunetului si sa fie si putin puternic sunetul. Sunt dispus sa invbestesc in sistemul audio 800 ron.
Sistemul care m-am gandit eu este :
- mp3 player
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT414U/
-pe fata boxe rotunde http://www.sonycenter.ro/boxe-auto-sony-xplod-xs-f-1325-p820.html
si 2 Tweetere http://www.sonycenter.ro/boxe-auto-sony-xplod-xs-h-03-p302.html
-pe spate :http://www.sonycenter.ro/boxe-auto-sony-xplod-xs-f-6925-p822.html
Nu vreau sa ii pun amplificator sau subwoofer,doar ce amplifica mp3 playerul.Nu prea sunt am cunostinte de sonorizare auto,de accea va rog sa imi dati sugestii.
Conteaza cate cai are boxele de pe fata ,de pe spate ? Ce diametru ar trebui pentru usile din fata ? de 13 ,16, 17 ?
Asptept sugestii de la dumneavoastra si eventual sa imi spuneti o alta configuratie de boxe, mp3 playerul ramanad .
Va multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
de la sony sa-ti cumperi camera foto sau video {desi eu si acolo as prefera canon si panasonic} dar in nici un caz radiocd sau si mai grav difuzoare.
recomandarile de mai sus sunt foarte bune, tu intentionai sa iei coaxiale si suna mai prost decat un sistem de componente {woofer+tweeter}.
eu iti recomand sa-ti cheltui banii de acum doar pe radiocd {p-40 e best buy} si pe un sistem de boxe pe 13 cm pentru fata, pentru ca o impartire la trei a bugetului inseamna componente mai ieftine si mai slabe calitativ.
vezi cum suna in configuratia cu dif-uri doar pe fata si ramane sa te hotarasti daca mai vrei sa montezi ceva in spate.
acele ground zero le poti monta si neamplificate, montate corect o sa scoti destul din ele. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | | de la sony sa-ti cumperi camera foto sau video |
lasa foto...cannon, panasonic, fujifilm etc...nu sony. la video da, jos palaria, poate sunt produsele cele mai bune care poarta numele sony. playere...pentru bugete reduse iarasi sunt ok. un posesor moderat, interesat de receptia radio si sunet OK on boxele stoc va fi multumit de brand. difuzoare...ma abtin. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
ionutui_neagu
|
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci filmuletu ala a fost facut de userul brian pe o supernova sau solenza! eu am o dacie di 89 berlina ! si 502 de 13 cm, vream si eu de 16 juma sa imi pun dar mam razgandit ca trebuie totusi sa faci niste modificari serioase ! si apoi te trezesti ca nu poti deschide geamu ca loveste macaraua diful ! pe spate poti sa iti iei coaxiale ! si sa stii ca GZ date de bine se comporta MUlt mai bine decat sony si chiar panasonic! poti sa ii ceri informatii mai multe despre difuzoare inca nu leam montat pe masina ! dar o sa le pun la combina sa vad cum se misca ( combina ii de 8 oameni dar o sa am grija mare ) |
|
| Sus |
|
 |
ionutui_neagu
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multe persoane care au scris pe forum recomnda HU Pioneer DEH-P40MP .Eu am o Dacie Berlina din 1997 si vreua sa ii pun un sistem audio ,compun din mp3 playera auto , 2 boxe rotunde pe fata + 2 twetere si 2 boxe ovale. Nu vrea sa ii pun amplificator sau subwofer ,dar ce amplifica HU.
Eu am acum pe masina un casetofon Daewoo si 4 difuzoare ,2 pe fata si 2 pe spate ,dar sunt difuzoare din alea ieftine , cred ca toate sunt 40 -50 ron.
Si casetoful este cam varza ,nu se aude deloc bine ,casetofonul nu merge ,doar ma bucur ca se aude si radioul , ca trebuie sa ai o muzica la drum lung,mai ales cand mai conduci si singur.
Eu am cumparat Dacia in septembrie 2005 ,si casetofonul si difuzoare etau montate pe masina ,de la fostul proprietar.
Nu vreau putere a sunetului,cat vreau claritate ! |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| uite ca esti din bucuresti ! ia legatura cu brian ca e si el in bucuresti si poate cine stie iti face o proba cu difuzoarele alea ! :> |
|
| Sus |
|
 |
ionutui_neagu
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Aug 12, 2007 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam inutil sa iei sistem si pe spate atata timp cat le vei pune pe polita spate. daca le-ai pune in usi spate, ar fi alta poveste. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
ionutui_neagu
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu vreua doar HU , 2 boxe usa fata + 2 boxe luneta . nu vreua sa ii pun amplificator si subwoofer ,vreau doar ce amplifica HU.
Vreau sa se auda clar, curat sunetul si putina putere a sunetului.
Masina este a tatalui meu si va ramane a lui.Eu imi voi lua o alta masina si atunci voi pune si sistem audio mai bun si performant. |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
cati dinero vrei sa investesti cu tot cu Hu ?
Hu pioneer
fata is bune1
spate baga ovale si cu asta basta !  |
|
| Sus |
|
 |
ionutui_neagu
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 9:52 pm Titlul subiectului: |
|