|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Echo
Data înscrierii: 10/Iul/2009 Mesaje: 24 Locație: Wien
|
Trimis: Vin Iul 10, 2009 12:26 am Titlul subiectului: sistem audio pe un BMW e36 |
|
|
Salut lume, sunt nou pe forum si am nevoie de ajutorul/sfatul vostru. vreau un sistem audio decent, nimic deosebit, pt un bmw e36 din 93. pret max 350 euro, pun euro pt ca nu mai locuiesc in romania si cumpar totul in euro. am facut o mica lista cu ce m-am gandit eu:
player:
Pioneer DEH-2100 UB 87 euro
Clarion CZ109E 80 euro
Alpine CDE-9872R 105 euro
difuzoare fata:
Ground Zero Titanium GZTF130MK² 35 euro
difuzoare spate:
Ground Zero Titanium GZTF165MK² 40 euro
Woofer:
JBL GT5-1204BR 80 euro
amplif:
Magnat Edition Two Limited 55 euro
duce unu din cele 3 playere cele 4 difuzoare GZ ?
nu ma prea pricep, am configurat acest sistem doar din specificatii si ce am mai gasit pe net... de aceea sunt deschis la propuneri.
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Iul 10, 2009 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
recomandat ar fi sa iei amplificator pt boxele fata .
alta recomandare ar fi sa iei sistem pe fata, nu coaxiale .
iar sfatul meu ar fi sa iei un sistem calumea pe fata, decat 4 coaxiale mediocre . |
|
| Sus |
|
 |
Echo
|
Trimis: Vin Iul 10, 2009 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms de raspuns, am inteles. atunci renunt la cele 4 coax si cumpar doar 1 sistem pe fata, astea ar fi variantele:
Crunch BlackMaxx BMX-5.2C
Ground Zero Titanium GZTC13MK²
Hertz DSK130
si acum am o alta intrebare, se poate de exemplu sa ai un amplif cu 4 canale, 1 woofer, si si 1 sistem pe fata si sa amplifici cu 2 canale wooferu si cu celalalte 2 sistemu de pe fata? |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 10, 2009 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic sa mergi pe Ground Zero Titanium GZTC13MK² . Se zvoneste ca Hertz-urile din gama Dieci ar fi facute pentru player, si nu ar excela pe un amplificator.
Legat de intrebarea cu amplificatorul pe 4 canale, da se poate sa amplifici cu 2 canale sistemul de pe fata si cu celelalte 2 in punte un subwoofer. Numai sa gasesti un amplificator bunicel ce poate dezvolta pe cele 2 canale un minim de 200W RMS. |
|
| Sus |
|
 |
Echo
|
Trimis: Vin Iul 10, 2009 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| m-am mai documentat pe forum si am ajuns la urmatoarele concluzii: Nu are rost sa imi schimb difurile pe spate. deci ramane doar HU,difuri fata, sub+amplif si cabluri. va rog sa imi recomandati ceva difuri pt fata de 13cm care sa le leg la HU direct, fara amplif. difurile sa nu coste mai mult de 300 ron. |
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
Echo
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|