|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 6:13 pm Titlul subiectului: Sistem audio pentru Hyundai Accent '06 |
|
|
Salut. M-am gandit la o configuratie formata din :
- HU - Pioneer P88RS
- Front - Focal K2Power 165KF
- Front amp - JBL GTO 75.4
- Rear - Pioneer TS-A6911 (le am deja de la un setup anterior...voi face teste cu si fara ele, si ma voi hotara daca le pun sau nu)
- Sub - 2xP1222 (120L@35Hz) (achizitionate)
- Sub amp - JBL GTO 1201.1 (achizitionat)
Intrebari :
1. A auzit cineva acele Focal-uri ? Eu am citit review-uri, am vazut filmulete ( http://www.youtube.com/watch?v=3-92taZGxEA&mode=related&search=# - Asta m-a facut ) dar nu stiu cum suna in realitate.
2. Amplificatorul va face fata "monstruletilor" astia ?
3. Am alta alternativa mai buna la P88RS ? (Mentionez ca nu am auzit unul live, dar am vazut poze, filmulete, review-uri si m-a fascinat felul in care arata, meniul care mi s-e pare foarte bine gandit si multitudinea de reglaje si optiuni specifica Pioneer)
Astept sugestii si sfaturi. Mersi
Ultima modificare efectuată de către purebhp la Joi Aug 09, 2007 9:26 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
alternativa la p88 este premier p880 prs, adica versiunea americana, care este mai ieftina, daca gasesti pe cineva sa le aduca din state {acolo costa ~350$}...singurul inconvenient este radioul - banda nord-americana nu citeste frecventele pare.
focal-urile sunt niste difuzoare foarte bune, jbl-ul propus de tine nu se va ridica insa la standardele lor, eu iti recomand un FP4.75 si full active, chit ca dai degeaba banii pe filtre {focal nu vinde pe componente in romania, sau nu la oricine}.
ovalele nu vor suna de nici o culoare bine pe langa focal-uri, 99% strici sunetul cu ele.
de sub-uri nu zic nimic, nu-s foarte pasionat de ele. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Aug 09, 2007 8:53 pm Titlul subiectului: Re: Sistem audio pentru Hyundai Accent '06 |
|
|
- HU - Pioneer P88RS- alternativa premier 880 sau clarion 778
- Front - Focal K2Power 165KF- bune dar nu cred ca le gasesti pe stoc
- Front amp - JBL GTO 75.4-cauta ceva mai bun
- Rear - Pioneer TS-A6911 (le am deja de la un setup anterior...voi face teste cu si fara ele, si ma voi hotara daca le pun sau nu)- nu le monta |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
@vrx: baremi sa-i fii spus si tu ceva de sub-uri insonorizare etc  _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression 
Ultima modificare efectuată de către bezz la Vin Aug 10, 2007 11:30 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 3:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | baremi sa-i fii spus si tu ceva de sub-uri insonorizare etc  |
Nu am mai trecut insonorizarea care oricum va fi facuta dar, cred ca pe bucati ... deh ... "I need $$$!"
Sunt si eu foarte curios cum va suna subwoofer-ul pentru ca inca nu am probat, astept sa cumpar conectica (cablu AWG 0, port-siguranta, distribuitor) si apoi voi face un test.
Ma gandesc serios la propunerea voastra in legatura cu amplificatorul pentru componentele fata, cu toate ca acel Focal e mai scump cu ~900 RON.
Mersi pentru raspunsuri. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Aug 10, 2007 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
alt rationament:
cat costa setul focal? 850 ron
cat costa amplificatorul jbl? 590 ron
normal amplificatorul, daca este din aceeasi gama cu difuzoarele trebuie sa fie mai scump decat ele...so...
ce te faceai daca vroiai K2P nu KF  _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|