Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sistem audio pentru Hyundai Accent '06

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 6:13 pm    Titlul subiectului: Sistem audio pentru Hyundai Accent '06 Răspunde cu citat (quote)

Salut. M-am gandit la o configuratie formata din :

- HU - Pioneer P88RS
- Front - Focal K2Power 165KF
- Front amp - JBL GTO 75.4
- Rear - Pioneer TS-A6911 (le am deja de la un setup anterior...voi face teste cu si fara ele, si ma voi hotara daca le pun sau nu)
- Sub - 2xP1222 (120L@35Hz) (achizitionate)
- Sub amp - JBL GTO 1201.1 (achizitionat)

Intrebari :
1. A auzit cineva acele Focal-uri ? Eu am citit review-uri, am vazut filmulete ( http://www.youtube.com/watch?v=3-92taZGxEA&mode=related&search=# - Asta m-a facut Shocked ) dar nu stiu cum suna in realitate.
2. Amplificatorul va face fata "monstruletilor" astia ?
3. Am alta alternativa mai buna la P88RS ? (Mentionez ca nu am auzit unul live, dar am vazut poze, filmulete, review-uri si m-a fascinat felul in care arata, meniul care mi s-e pare foarte bine gandit si multitudinea de reglaje si optiuni specifica Pioneer)

Astept sugestii si sfaturi. Mersi

Ultima modificare efectuată de către purebhp la Joi Aug 09, 2007 9:26 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alternativa la p88 este premier p880 prs, adica versiunea americana, care este mai ieftina, daca gasesti pe cineva sa le aduca din state {acolo costa ~350$}...singurul inconvenient este radioul - banda nord-americana nu citeste frecventele pare.

focal-urile sunt niste difuzoare foarte bune, jbl-ul propus de tine nu se va ridica insa la standardele lor, eu iti recomand un FP4.75 si full active, chit ca dai degeaba banii pe filtre {focal nu vinde pe componente in romania, sau nu la oricine}.

ovalele nu vor suna de nici o culoare bine pe langa focal-uri, 99% strici sunetul cu ele.

de sub-uri nu zic nimic, nu-s foarte pasionat de ele.

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Aug 09, 2007 8:53 pm    Titlul subiectului: Re: Sistem audio pentru Hyundai Accent '06 Răspunde cu citat (quote)

- HU - Pioneer P88RS- alternativa premier 880 sau clarion 778
- Front - Focal K2Power 165KF- bune dar nu cred ca le gasesti pe stoc
- Front amp - JBL GTO 75.4-cauta ceva mai bun
- Rear - Pioneer TS-A6911 (le am deja de la un setup anterior...voi face teste cu si fara ele, si ma voi hotara daca le pun sau nu)- nu le monta
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 10, 2007 12:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@vrx: baremi sa-i fii spus si tu ceva de sub-uri Laughing insonorizare etc Wink

Ultima modificare efectuată de către bezz la Vin Aug 10, 2007 11:30 am, modificat de 1 dată în total
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Aug 10, 2007 3:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
baremi sa-i fii spus si tu ceva de sub-uri Laughing insonorizare etc Wink

Nu am mai trecut insonorizarea care oricum va fi facuta dar, cred ca pe bucati ... deh ... "I need $$$!" Very Happy

Sunt si eu foarte curios cum va suna subwoofer-ul pentru ca inca nu am probat, astept sa cumpar conectica (cablu AWG 0, port-siguranta, distribuitor) si apoi voi face un test.

Ma gandesc serios la propunerea voastra in legatura cu amplificatorul pentru componentele fata, cu toate ca acel Focal e mai scump cu ~900 RON.

Mersi pentru raspunsuri.
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 10, 2007 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alt rationament:
cat costa setul focal? 850 ron
cat costa amplificatorul jbl? 590 ron

normal amplificatorul, daca este din aceeasi gama cu difuzoarele trebuie sa fie mai scump decat ele...so...

ce te faceai daca vroiai K2P nu KF Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum