|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
popi78
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 11 Locație: m-ciuc
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 4:58 pm Titlul subiectului: sistem audio pentru logan 1,5 dci |
|
|
sal mi-am cumparat recent un cd player pioneer deh-p4800mp si vreau sa-mi pun 4 dif,amplificator si un subwoofer...am citit fel si fel de variante recomandate pentru altii,vreau sa vad ce-mi recomandati si mie. buget (1500-2000 lei)mersii _________________ uitati-va in oglinda...in oricare secunda pot trece pe linga voi:) |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
popi78
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi pentru rasuns.toul face 1840 lei deci ma incarez.mai astept o varianta sau doua dupa care o sa iau o decizie.sunt convins ca varianta oferita de tine este buna dar mai vreau sa vad citeva. mersii _________________ uitati-va in oglinda...in oricare secunda pot trece pe linga voi:) |
|
| Sus |
|
 |
rami2k6 Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006 Mesaje: 70 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| rami2k6, 2 observatii mmicute, pe fata la logan sa pui de 16 cm e crima, arata ca dracu si nici nu suna bine, si mai si ploua pe ele. iar 6*9 pe spate, iara e greu si nu merita, o sa iasa strambe, exceptie fac cei cu logan ambiance, fara a 3-a centura pe spate. dupa cum am mai spus si in alte posturi, nici nu-i musai sa pui ceva in spate, eu tot lgan am, si sunt mult mai multumit de calitatea sunetului fara difuri pe spate, basul de la woofer se aude mult mai bine si mai clar. in rest difurile de 13 jbl sunt ok, la fel si statia pentru ele. |
|
| Sus |
|
 |
popi78
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ma gindesc sa pun difurile alea de 16 pe spate.cred ca merg nu?si inca ceva,cablaju, cred ca trebuie ceva special si de calitate la un asemenea sistem _________________ uitati-va in oglinda...in oricare secunda pot trece pe linga voi:) |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
pai si eu tot de 16 ti-am recomandat pe spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/CS/CS2165/
merg puse cu un inel distantier macar de 0,5 mm grosime. gaurile originale sunt pentru difuri de 16 cm, nu de 16,5.
legat de cabluri, daca iti raman bani, iti trebuie un kit amplificator, de 2cm2 e destul http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Kit_amplificator_Dietz_20mm/
atata timp cat nu ai de gand sa amplifici boxele spate cu amplificator, cablurile de boxe originale sunt super ok. dar va trebui sa tragi de la amplificator la boxe fata alte cabluri noi, nu trebuie ceva deosebit, de preferinta siliconate. daca te hotarasti tu sa faci treaba singur, da-mi un PM sa-ti recomand niste trasee de cabluri pana-n portiere, cat si de la baterie la amplificatoare. Daca nu esti 100% sigur ce faci, mai bine apeleaza la un service specializat, sau macar un meserias ceva. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|