|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bradacalin
Data înscrierii: 20/Oct/2006 Mesaje: 27 Locație: Iasi
|
Trimis: Joi Apr 15, 2010 12:36 am Titlul subiectului: sistem audio pentru MATIZ |
|
|
Salutare!
Pe scurt vreau sa va cer o parere cu privire la ideile care le am:
Pe partea de bass as vrea sa pun in portbagaj un JBL GTO 1204 sau un MAGNAT Xpress 12 (in functie de buget la momentul oportun) amplificat de o statie care deja o am (~300W).
Problema apare pe partea de medii-inalte si anume: nu am gauri date in portiere pentru difuzoare si nici nu pot sa dau (nu-i masina mea si proprietarul nu-i de acord cu modificari permanente).
O solutie ar fi sa folosesc suportii din spate cu care e echipata masina, inca nu-s sigur ce dimensiune au dar din ce-am citit pe net ar fi de 4''/6''. Gasesc ceva difuzoare coaxiale cat de cat ok?
O alta varianta ar fi sa caut ceva boxe/sateliti/incinte acustice miniaturale care sa le pun undeva pe bord sau pe undeva pe sus la parasolar, desi n-as vrea sa fie ceva tiganesc de genul satelitii de la 5.1 a lui vecinu trantiti pe bord. Am sanse sa gasesc ceva micut, discret dar si destul de galagios pentru a tine pasul cat de cat cu bass-ul responsabil din portbagaj?
Alte idei sunt bine venite!!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|